Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
v té jeho výpovědi jsou bláboly...uvidíme, co z toho nakonec vypadne.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Napíšu něco nepopulárního a napíšu to vulgárně, ale pánové - vyserte se na to. Sice chápu, že je to mediálně zajímavá kauza, ale soudit cokoliv podle článků z novin je jako tvrdit, že jste majiteli Lamba, když jste s ním "projeli" u kamaráda u playstationu. Mám asi 5 zkušeností s novinářským podáním věcí, kde jsem nějak působil a ani jednou to novináři nepopsali správně a dokonce ani jednou netrefili správně probírané právní instituty. Novinářský obraz je mimořádně zkreslený a nepřesný.
Takže znovu - pokud nemáte čisté informace od zdroje - neřešte to.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To jeho video by mohlo být ale zajímavé, možná by zdokumentovalo, že řidiči zastavující v koloně nevytvořili mezi pruhy uličku, jak jim ukládá zákon, a donutili tak pachatele najet do odstavného pruhu.mmira píše:zacina se to PaCHum a GIBSU komplikovat
http://zpravy.idnes.cz/svedectvi-karla- ... _krimi_cen
Řidič: Mám záznam, ale policii ho nedám
Díky kameře v dodávce má k dispozici záznam své jízdy od nájezdu na D1, včetně tragické události. Ten uložil u notáře a dá ho jen příbuzným obětí či jejich advokátům pouze za podmínky, že se záznam nikdy neobjeví v médiích ani na internetu. Médiím ho poskytnout nechce, redakce iDNES.cz však měla možnost část nahrávky zhlédnout. Potvrzuje, že Kaňka byl skutečně na místě nehody.
Ani policii nehodlá Kaňka záznam předat, prý hlavně kvůli vyjádření inspekce. "Počkám, až si vypracují ty svoje smyšlené expertizy.
naprostý souhlas, ale takto by pak mohli zrušit většinu internetových forExFun píše:Napíšu něco nepopulárního a napíšu to vulgárně, ale pánové - vyserte se na to. Sice chápu, že je to mediálně zajímavá kauza, ale soudit cokoliv podle článků z novin je jako tvrdit, že jste majiteli Lamba, když jste s ním "projeli" u kamaráda u playstationu. Mám asi 5 zkušeností s novinářským podáním věcí, kde jsem nějak působil a ani jednou to novináři nepopsali správně a dokonce ani jednou netrefili správně probírané právní instituty. Novinářský obraz je mimořádně zkreslený a nepřesný.
Pravda vyděsí
Na internetu může být každý expert na všechno. Anonymita dělá svoje. S tím jak se internet rozšiřoval, tak se rozšiřovaly i možnosti pro tupce, jak se vyjadřovat k kdejakému ***** a dělat jak tomu všemu rozumí.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Uz jenom fakt, ze loktem rozbil okno, je usmevny... Hotovy John Rambo!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to vis, on je prorazec .
ale uprimne, imho neni problem rozbit loktem bocni okenko. na vlastni oci jsem videl klucinu, co to udelal neumyslne, kdyz ho nekdo zduchnutim poslal na bok auta.
ale uprimne, imho neni problem rozbit loktem bocni okenko. na vlastni oci jsem videl klucinu, co to udelal neumyslne, kdyz ho nekdo zduchnutim poslal na bok auta.
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
člověče, já to jednou zkoušel pěstí a poté i jedním sportovním náčiním a problém to byl velký!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Ono taky po tý ráně mohlo bejt našponovaný, když nešly dveře otevřít...