Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- GeneHawkins
- Letec
Re: Hon na piráty
Leda, že by jo...
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... o#p9215530
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... o#p9215530
To je stejně tak možné, jako to že ty jsi normální.ultima ratio píše:Tak je ale přece možné, že ten motorkář najel do policejního vozu schválně.
me jednou nejakej vybrzdoval svou demenci me trosku prekvapil a musel sem brzdit v dost nouzovym rezimu..kdyz se za nim ozvaly piskajici pneu, malem spadlřidičBOB píše:Blbejch motorkaru potkavam hafo...ale zadneho, kterej by se schvalne pretlacoval s autem...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem ještě nepotkal...a ani bych nikomu takový hloupý nápad nedoporučoval.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak myslim ze pokud se ten dotycny ze situace nepoucil, uz ho asi ani nepotkasřidičBOB píše:Tak to jsem ještě nepotkal...a ani bych nikomu takový hloupý nápad nedoporučoval.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
http://zpravy.idnes.cz/inspekce-proveru ... zpravy_mkk
Generální inspekce bezpečnostních sborů znovu prověřuje policejní honičku na dálnici D1, při níž v první březnový den zemřel sedmnáctiletý chlapec. Jel v audi, které sebral otci, policisté se ho marně snažili zastavit. Stíhání skončilo hromadnou nehodou, mladistvý šofér nepřežil.
"Mohu potvrdit, že jsme obdrželi podnět k šetření," sdělila mluvčí Generální inspekce bezpečnostních sborů Radka Sandorová.
Inspekce na podnět prověřuje, zda se policisté při zásahu nedopustili trestného činu, přestože už po nehodě zpracovala analýzu, podle které policisté při honičce s mladíkem zákon neporušili.
Generální inspekce bezpečnostních sborů znovu prověřuje policejní honičku na dálnici D1, při níž v první březnový den zemřel sedmnáctiletý chlapec. Jel v audi, které sebral otci, policisté se ho marně snažili zastavit. Stíhání skončilo hromadnou nehodou, mladistvý šofér nepřežil.
"Mohu potvrdit, že jsme obdrželi podnět k šetření," sdělila mluvčí Generální inspekce bezpečnostních sborů Radka Sandorová.
Inspekce na podnět prověřuje, zda se policisté při zásahu nedopustili trestného činu, přestože už po nehodě zpracovala analýzu, podle které policisté při honičce s mladíkem zákon neporušili.
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
To by mě zajímalo, jestli to GIBS zase odloží, nebo si už tentokrát netroufnou. Jestli jo, možná by stálo za to opakovaně podávat trestní oznámení a případně stížnost, pokud to zamítnou.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
Možná to i opepřit neposkytnutím pomoci.
Nejdřív Pionýr, pak Favorit, Fabia, Focus, Superb, Kodiaq a teď Octavia se Superbem. Ale Pionýr mi pořád zůstal...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hloupé volání po krvi...nikdo netuší, jak to bylo...ale už by se zavíralo. Ze spoluobčanů mi už místy začíná být na blití.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time