Lyžárna

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Lyžárna

Příspěvek od pavproch »

druhý nejlepčí... po severu Lysé... bohužel ten šulibrk Košťál (budiž mu země lehká) stihnul prosadit její zrušení
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Jo potom severu sem jel dolů jak byl prach tak to bylo \:D/ :x
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

a na severy lyse je sjezdovka s lanem? ;)
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak jsem zakončil sezónu se ctí:
Přílohy
2013-03-15 14.27.31.jpg
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

kura, já su tak ščastné...

nescu být přehnaně optimistický, ale co sem fčera viděl tady u nás v Beskydoch, v tom mojem nejmilejším oudolí, při průzkumu situace, tak to neska odpoledne čuju na krásnou prašanovou tečku za letošní beskydskou sezonou

něco mezi 2-20cm prachu na zmrzlým betonu, kosa jak na sibiři, větříček .... to bude ryzí jarní lyžovačka... oooooaaaachhhh jak já už sa těším.... :x
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ooooooooaaaaaaachhhhh!!!!

neska sme měl teda na kopcu pocit, že je asitak patnáctýho ledence.... kosa jak v rusku, stromy olepený námrazou a všude hafo suchého sypkého prachu.... oooooooaaaaach to byly orgie..... 2x, Bohoušku, 2x.....

zítra du zas...

jediný mínus, že vzhledem k datu má slunko už takovou sílu, že se to tam, kam pražilo odpolední sunshine začínalo lepit na pásy... ale .... kdo by si stěžoval, že...
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Nojo, ale zase svítí od šesti to šesti tak to můžeš otočit 5x

A já trčím v junkru nad datovkama :(( ~x(
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

taky jsem vyrazil na odpoledni sklouznuti. v Jesenikach ale fucelo az to hezke nebylo. jinak lyzba prijemna.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@dll: tvá přání sou mi rozkazem..... :D

sem neska udělal takovou krásnou dvojtečku za letošní sezonou v beskydech.... popravdě řečeno, nepamatuju, že bych kdy tady zavíral sezonu v prašanoch a třeskutém mrazu.... i stalo se....

neska dopoledne sem s mladou (její první skialpový výšlap v životě, je jí deset) vyšmatlal podstupňama skoro až k soše a tradá po pláních do doliny na sluníčku.... kromě teho, že jí po 500 výškových došlo, taxi to užívala ....

no a odpoledne druhá směna - Smrk z netradičního směru,byl sem tam sám a nepotkal ani nohu ani dokonce lidskou stopu.... slunko, modrá obloha, mráz, prašan....oooooaaaaaachhh!!!

no a sezonu sem při sjezdu zakončil opravdu stylově: se mi ve slunkem rozměklém a následně zkrustovatělém řízla hrana a tak nějak mi mezi nohama proběh smrk velikosti přerostlého vánočního stromečku a řádně ňa podrbal na kulích.... bolí to, no.... :mrgreen:

tak a fčíl ešče tři víkendy (z toho ten velikonoční silně prodloužený) v TA3, než nám to skončí i tam....
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

kopíruju z OF - neska ráno před výletem:
aktuálně su s Jr. v TA3, za chvilu deme na kopec, tak odpo sem písnu aktulní sněhozprávy - tady v dolině je fčíl mínus 4, nasněženo 5-10cm a stále lehce něco poletuje v luftě...

akorát mám dilema esli neska jít do baraního nebo priečneho.... nebo žeby obojí?
a po výletu
tož asitakle:

Jr. je scíplý jak veš, sfiňa jedna furt tleí do písídla a hraje ty svoje připičatělé bojoffky a podle toho ty vypadá: 1450výškových metrů v hlubokém sněhu a "bolí ho nožičky"... navíc ke koncu lezdl do kopca jak šnek od generála do priečneho sem mu dal víc než půlhodinu....n ](*,)

jinak krásný výlet, pičasí teplotně lednové (akorát, že slunko už má sílu jaxfiňa...) byli sme tam celý den sami... dole snežilo, pak vstva hustých mraků, nahoře obláčky, jinak jasno... sněhu fpysk, akorát, že na slunku i při mínus deseti sa to lepí, mění, pičatí....

sjezd skrzevá strelecké polia fajny, nahoře excelentní, dole v mlze poněkud náročnější na udržení rovnováhy....

zítra má kipat, asi pudem enem k mirovi na kafe... do baraního a velké zmzlé to asi nebude....
Odpovědět