ja bych rekl ze minimum... vyhoda letnich je, ze s tema se vetsinou nepodarilo ani vyjetmmira píše:hmm, ja jel dnes z prahy 5 hodin, dalnice kolem brna a pak kratka zajizdka do brna samotneho, to byl teda mazec
docela by me zajimalo, kolik z tech zoufalcu zaparkovanych ruzne v pangejtu bylo na letnich
BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
dovedu si predstavit, ze rano hosi vyrazili na suchu na vylet a vecer uz to po ceste zpet nedavali. takze sem tam nejaky tam urcite byl.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
tak i od hartgeho mi napsali, že čipovat N53B30OB (a to nikoli za účelem pouhého zvýšení výkonu) u nich nelzja....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
taktak....
kura fiks, dyž já nevím, esli sa v tym (v květnu, až skončí záruka) začít šťourat nebo ni.... ešče počkám, esli mi neopoví od DS Motorsport (od kterých má BudVlad na bmwklubu ke spokojenosti přemapovanou jeho N53B30, která sice původně byla N53B25, ale dodělal temu three-stage-intake-manifold a nechal to přemapovat ...)
kura fiks, dyž já nevím, esli sa v tym (v květnu, až skončí záruka) začít šťourat nebo ni.... ešče počkám, esli mi neopoví od DS Motorsport (od kterých má BudVlad na bmwklubu ke spokojenosti přemapovanou jeho N53B30, která sice původně byla N53B25, ale dodělal temu three-stage-intake-manifold a nechal to přemapovat ...)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak to oturbi, pak to pude pičnout
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
vavroch se na to vyser, prodej ten střep a kup si něco s normálním motorem... namátkou 540-550i nebo co já vím starší trojku f třYlitru se 190kW
Slow and serious
Jo stím nájezdem co má, je ojeté auto z bazaru ideální volba
AR166V6, F850 Special
Taky radim se na to vysrat, budes travit desitky hodin casu zjistovanim a realizaci aby ti pak nekdo pridal 7 hp. Radeji si za ty penize kup prodlouzenou zaruku (pojisteni).
Ale on nechce zvýšit výkon (není to prioritou), ne? Jen chce aby se ten motor choval tak, jak by měl...
Pavproch: Třeba se pletu, je to už hodně času a příspěvků na zpět, ale nevarovali tě místní, že takový auto nemáš kupovat? Koupit E46 330i v dobrým stavu, tak s tím máš míň starostí...
Pavproch: Třeba se pletu, je to už hodně času a příspěvků na zpět, ale nevarovali tě místní, že takový auto nemáš kupovat? Koupit E46 330i v dobrým stavu, tak s tím máš míň starostí...