![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Jazdene auto do 8000e
Re: Jazdene auto do 8000e
dědečkova felicie má 28000 km
Taky 15 roku stará.
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
Moje kolo s Imprezou
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Co sa tyka skodaplusu ako inzertneho portalu, osobnu skusenost mam velmi dobru, hlavne ak odtial clovek bere Skodofku. Jedna sa o vozi bud samotnej Skoda MB alebo jednotlivych predajcov a je mozne si preverit historiu vozidla u nich a myslim, ze tam bude minimum nejakych pofidernych ponuk...rovnaky portal funguje aj na SVK, len ten vyber je o dost chudobnejsi, no ak tam nieco objavis tak sa ozvi, este na nich mam interny kontakt ![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Co sa tyka kradnutia...kde je dopyt tam je aj ponuka, vacsinou isli auta na diely abo rovno smer ZSSR ale vacsinou sa kradli len atraktivne diely z aut (navigacka Columbus), ale aj tak to nie je nejake zavratne cislo, len vzdy bude vacsi zaujem o Skoda/VW ako o Hondu![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Co sa tyka kradnutia...kde je dopyt tam je aj ponuka, vacsinou isli auta na diely abo rovno smer ZSSR ale vacsinou sa kradli len atraktivne diely z aut (navigacka Columbus), ale aj tak to nie je nejake zavratne cislo, len vzdy bude vacsi zaujem o Skoda/VW ako o Hondu
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ono praveze na tom slovenskom skodapluse som nenasiel nic, a na ceskom celkom zaujimave veci. Aj celkovo uz len na autobazar.eu je toho kopec z CZ, skoda ze uz niesme jedna krajina ![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Lebo ako mi vravel kamarat, import na SK vyjde 400-500e tak to uz sa az tak neoplati... To uz je ale asi na inu temu, ale keby sa to dalo nejako poriesit, mam viacerych rodinnych prislusnikov co ziju v prahe a okoli, len nie uplne najblizsich bohuzial. Ist tam osobne aj na viac dni by nebol problem
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Lebo ako mi vravel kamarat, import na SK vyjde 400-500e tak to uz sa az tak neoplati... To uz je ale asi na inu temu, ale keby sa to dalo nejako poriesit, mam viacerych rodinnych prislusnikov co ziju v prahe a okoli, len nie uplne najblizsich bohuzial. Ist tam osobne aj na viac dni by nebol problem