Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
Beny9700
Pan Řidič

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od Beny9700 »

mmira píše:jak ho mas orientovany, horizontalne nebo vertikalne? dokud jsem ho mel horizontalne, tak mi taky docela casto pipal. od zmeny polohy se ozvla jen pri realne detekci.
Horizontálně.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám :-). Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera :-).
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Benny9700: V prvním případě mohlo jít o interferenci s nějakým detektorem v tom Audi, protože Genevo se jiným detektorem moc nesnese a buďto vyvolává nebo detekuje falešné poplachy.

V druhém případě asi reaguje na nějaký stálý zdroj, třeba vojenský nebo letištní radar. Není poblíž nějaké letiště nebo vojenská základna? Nemůže to být tohle: 50.18145,14.45038 (Street View)?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

beny: porid si vertikalni drzak a bude to win-win, sizkas lepsi citlivost a snizi se ti pocet FP :)
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Beny9700
Pan Řidič

Příspěvek od Beny9700 »

AntiRadary.cz píše:Benny9700: V prvním případě mohlo jít o interferenci s nějakým detektorem v tom Audi, protože Genevo se jiným detektorem moc nesnese a buďto vyvolává nebo detekuje falešné poplachy.

V druhém případě asi reaguje na nějaký stálý zdroj, třeba vojenský nebo letištní radar. Není poblíž nějaké letiště nebo vojenská základna? Nemůže to být tohle: 50.18145,14.45038 (Street View)?
Audi bylo 300 m za mnou.

Co to je, nějaké mikrovlné antény či co? To bude asi ono.
Naposledy upravil(a) Beny9700 dne úte 19 bře 10:38, celkem upraveno 2 x.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám :-). Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera :-).
Beny9700
Pan Řidič

Příspěvek od Beny9700 »

mmira píše:beny: porid si vertikalni drzak a bude to win-win, sizkas lepsi citlivost a snizi se ti pocet FP :)
Uvažuji o něm, jen až se budu někde motat, abych ho koupil za rozumnou cenu.

Nebo si ho udělám.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

To je lepší jej poptat u svého prodejce a úplně nejlepší je zakoupit jej spolu s detektorem. Samostatně je příliš drahý, stojí 2x tolik než kolik stojí s detektorem.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
x2005
Letec

Re: FP G1

Příspěvek od x2005 »

Beny9700 píše:Pravidelně mám 1 FP KA radar 2x píp, na stejném místě při příjezdu do Prahy po R8 (D8) zde: 50°11'0.090"N, 14°26'49.041"E
Může to rušit mobil, který zavysílá plným výkonem. V tomhle místě bych věřil, že se zrovna registruje do pražský BSC, takže bude vysílat trochu víc. Taky může G1 reagovat na jiné detektory G1 nebo přenosné BelScort v jiných vozech, ale to bude na vzdálenosti do cca deset metrů.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše: Myslím, že ještě jeden LRD 6399 se mi někde válí v kanceláři a klidně každému předvedu, jak reaguje na 34.00 GHz. Ono totiž existuje i něco takového jako SuperWideband Ka.
ing. Hňup nám bude opět předvádět, jak na imitátoru v kanceláři na stole, je detekce! No paráda! Ale já bych raději viděl detekci Unidenu na, třeba červenou O1, která Vám často stojí pod okny... Ne 10 cm od imitátoru.
Jenom ing. Hňup měl Uniden - nikdo jiný jej nikdy neviděl...něco jako použitelná detekce Stingeru na MRCD... Existuje na zaflusaných kolejích, kde má ing. Hňup celé patro!!
Snad nejste až takový lhář, že budete tvrdit, že v tom rozdíl není.
BTW: v roce 1996 jsem už vlastnil Bela, který byl použitelný na oba kmitočty velmi dobře.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:ing. Hňup nám bude opět předvádět, jak na imitátoru v kanceláři na stole, je detekce! No paráda! Ale já bych raději viděl detekci Unidenu na, třeba červenou O1, která Vám často stojí pod okny... Ne 10 cm od imitátoru.
Snad nejste až takový lhář, že budete tvrdit, že v tom rozdíl není.
Zase si to upravujete, jak se vám to hodí? Psal jste, že Unideny na frekvenci 34.00 GHz nereagovaly, což je lež a já tvrdím opak, který mohu i prokázat. Tak co do toho pletete červenou O1?
řidičBOB píše:BTW: v roce 1996 jsem už vlastnil Bela, který byl použitelný na oba kmitočty velmi dobře.
Jo, to určitě! V 1996 vám bylo 18-19 let, ale už jste měl Bela. :D Pokud byste jej opravdu měl, tak byste věděl, že v té době byl dostupný maximálně BEL 645 STi, který neměl možnost vypínání pásem X, K a s citlivostí byl na tom jenom o kousek lépe než Uniden LRD 6199 nebo LRD 6399!

Obrázek

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Zase si to upravujete, jak se vám to hodí? Psal jste, že Unideny na frekvenci 34.00 GHz nereagovaly, což je lež a já tvrdím opak, který mohu i prokázat. Tak co do toho pletete červenou O1?
Vy, když se bavíte o reakci detektoru na kmitočet, tak tím máte na mysli reakci na vzdálenost 10 cm od imitátoru? No, to já ne. Já tím myslím schopnost detekovat radar takovým způsobem, ke kterému byl vyroben - tzn. v případě přenosky za oknem, v pohybu a na policejní radar...což je třeba ona červená O1 ;-)
Alespoň je vidět, jakou vypovídající hodnotu mají ty Vaše kolejní testy.
Antiradary.cz píše:Jo, to určitě! V 1996 vám bylo 18-19 let, ale už jste měl Bela. :D Pokud byste jej opravdu měl, tak byste věděl, že v té době byl dostupný maximálně BEL 645 STi, který neměl možnost vypínání pásem X, K a s citlivostí byl na tom jenom o kousek lépe než Uniden LRD 6199 nebo LRD 6399!
Jak víte, že jsem tehdá neměl detektor? Že mi bylo 19?? No, tomu říkám argument jako prase!
Pokud si všimnete, tak jsem nikde nepsal, jaký typ Belu jsem měl, takže opět zase víte kulový, co jsem o tom detektoru věděl a co ne... Prostě - celý Váš post je jedna velká lež, který vlastně ani nevím, proč jste sem dával...jelikož každému je snad jasné, že co jsem měl/neměl v 19ti letech, to opravdu nevíte, protože jsme se poznali až o značných pár let později.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět