Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Letos něco bude? V takovém dubnu bych se klidně přidal, sice výkon nic moc, ale odvaha pořád větší a větší
SSS - vdechne tě do života
Dovolil bych si ozivit tohle tema... Co udelat dalsi sraz po 2 letech na severni smycce dokud je jeste otevrena? Navrhoval bych konkretni termin na leto, a to 13 a 14.7 kdy se jezdi oba dny. Pojdme se nejak domluvit
Tak jako co by né ... sice to koliduje s festivalem Masters of Rock, ale to bych nějak přežil
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Já budu na ringu s typer.cz mezi 10.-12.5, pokud by jste tam někdo byl tak se ozvětec (černé uřvané ctr se zlatýma kolama ).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
ja bych asi jel pokud mi zas nekdo nenaboura nebo nezadre autoR.F. píše:Dovolil bych si ozivit tohle tema... Co udelat dalsi sraz po 2 letech na severni smycce dokud je jeste otevrena? Navrhoval bych konkretni termin na leto, a to 13 a 14.7 kdy se jezdi oba dny. Pojdme se nejak domluvit
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
toz taky bych chtel letos jet. ovsem planovat se da leccos.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
To je pravda. Uznavam, ze je to jeste docela vzdalena budoucnost a stat se muze cokolivmmira píše:toz taky bych chtel letos jet. ovsem planovat se da leccos.
Ale v nejakych predbeznych planech by se s tim dalo pocitatBond007 píše:ja bych asi jel pokud mi zas nekdo nenaboura nebo nezadre autoR.F. píše:Dovolil bych si ozivit tohle tema... Co udelat dalsi sraz po 2 letech na severni smycce dokud je jeste otevrena? Navrhoval bych konkretni termin na leto, a to 13 a 14.7 kdy se jezdi oba dny. Pojdme se nejak domluvit
Já chci jet + - květen.. na červenec mám jiné plány
SSS - vdechne tě do života
-
- Adept autoškoly
- Kontaktovat uživatele:
Zdar lidi, byl jsem vyslán pracovně na 6 měsíců do DE. Štěstí mi přálo. Bydlím totiž v Kolíně, takže na Ring to mám kousek. Za posledních 14 dní jsem tam byl 3x. Kdyby jste měli někdo plán se sem vydat, tak určitě napište. Rád se přidám
Mám tady sice jen služební Octávii v naftě, ale i ta Ring zvládá. Dá se říct...
Mám tady sice jen služební Octávii v naftě, ale i ta Ring zvládá. Dá se říct...
Sraz tuto neděli, tj. 28.7. na NS přidá se někdo?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW