Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
hele, není ta maracana i bovdel? to by pak vysvětlovalo ten dalekohled....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak pořád lepší než kdyby nereagoval vůbec. Protisměr detekuje v pohodě, po směru jízdy s odrazy to také ujde a když tam odrazy nejsou, tak aspoň řidič nemusí brzdit u každé Fábie, ale jenom u té, kde se ozve Stinger. Podobná situace tady byla u Rameru, když se s antiradary začínalo a takový Uniden také nereagoval dříve než 30-50 m před radarem po směru jízdy a přece řidičům zachránil dost pokut. Historie se opakuje, za chvilku se vychytá i MRCD a budou dobré detekce i po směru jízdy a bez odrazů. Nad detekcí MRCD se u Stingeru stále pracuje, chystá se nějaká inovace ohledně zlepšení citlivosti a možná i speciální režim jenom pro MRCD.normicek píše:Mě ta detekce přijde uplně k ničemu. Kdybych telefonoval nebo se bavil na složité téma s posádkou tak nemám šanci zareagovat.
Ovšem takové detekce, jaké jsou u Rameru, u MRCD asi nikdy nebudou:
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ale no tak...detekci měl 2s před radarem při rychlosti 44kmh. Navštěvoval jste prestižní výběrovou v CCCP, tak si snad snadno spočítáte, jak by to vypadalo při takové 70tce. Tyhle Vaše pindy o dobré detekci snad ani nemůžete myslet vážně...a na nějaké sliby, že se pracuje na tom nebo onom? No, už dávno se říká - slibem nezarmoutíš. Pro mne, jako letitého uživatele AR techniky, je tahle detekce rovna 0. A když už jste vzpomenul na Uniden a podobné sračky, tak nemám zrovna pocit, že jste je takto nadšeně obhajoval... Kam vítr, tam plášť - klasická vlastnost zkurveného bolševika.
Kdy už přiznáte, že MRCD byl velký podraz na všechny zákazníky ragamixe v SK...Vašeho nynějšího dodavatele a věrného spojence.
BTW: když jsme byli u toho lhaní: nepsal jste tady minule náhodou, že oficiální videa Stinger vs. MRCD sem nepostujete mimo jiné proto, že nejsou Vaše? A najednou Vám nevadí, že sem postujete normickovo video....velmi pochybuji o tom, že jste se ptal na svolení
Kdy už přiznáte, že MRCD byl velký podraz na všechny zákazníky ragamixe v SK...Vašeho nynějšího dodavatele a věrného spojence.
BTW: když jsme byli u toho lhaní: nepsal jste tady minule náhodou, že oficiální videa Stinger vs. MRCD sem nepostujete mimo jiné proto, že nejsou Vaše? A najednou Vám nevadí, že sem postujete normickovo video....velmi pochybuji o tom, že jste se ptal na svolení
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ano, v tom nejhorším případě - měření po směru jízdu a v místě bez odrazů. Stačí se podívat na normickova starší videa, kde má v protisměru pár stovek metrů nebo když jsou na videu protijedoucí vozidla a detekce je výrazně lepší. Ono i u Rameru, když měří na dálnici po směru jízdy a umístí radar za horizont, tak při rychlosti 200 km/hod. moc toho času na ubrzdění není. Nikdo přitom neargumentuje, že když to nejde ubrzdit v takovém případě, tak jsou antiradary na nic a nemá smysl je používat.řidičBOB píše:ale no tak...detekci měl 2s před radarem při rychlosti 44kmh.
Byly doby, když byl Uniden jediný použitelný detektor v ČR/SR a nic lepšího nebylo, takže lidi byli rádi i za něj. Na Ramery fungoval přesně jak Stinger na MRCD a ostatní značky typu Cobra, Whitler a pod. se nechytaly stejně, jako nyní Belscorty.řidičBOB píše:A když už jste vzpomenul na Uniden a podobné sračky, tak nemám zrovna pocit, že jste je takto nadšeně obhajoval...
Chtít od bývalého policajta slušné vyjadřování je asi nereálná věc.řidičBOB píše: Kam vítr, tam plášť - klasická vlastnost zkurveného bolševika.
Ne, psal jsem, že videa nejsou moje a nemám svolení k jejích zveřejnění, takže je zveřejňovat nebudu a nechám to na uvážení jejích majitele. U veřejných videí na Youtube je sdílení povoleno, video zveřejnil jeho autor a pokud nezakázal v nastavení vkládání na jiné stránky, tak se má za to, že s tím souhlasí a je to legální: http://support.google.com/youtube/bin/a ... &ctx=topicřidičBOB píše:BTW: když jsme byli u toho lhaní: nepsal jste tady minule náhodou, že oficiální videa Stinger vs. MRCD sem nepostujete mimo jiné proto, že nejsou Vaše? A najednou Vám nevadí, že sem postujete normickovo video....velmi pochybuji o tom, že jste se ptal na svolení
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Krásná ukázka Vaší přitroublé demagogie!AntiRadary.cz píše:Ano, v tom nejhorším případě - měření po směru jízdu a v místě bez odrazů. Stačí se podívat na normickova starší videa, kde má v protisměru pár stovek metrů nebo když jsou na videu protijedoucí vozidla a detekce je výrazně lepší. Ono i u Rameru, když měří na dálnici po směru jízdy a umístí radar za horizont, tak při rychlosti 200 km/hod. moc toho času na ubrzdění není. Nikdo přitom neargumentuje, že když to nejde ubrzdit v takovém případě, tak jsou antiradary na nic a nemá smysl je používat.
- místo bez odrazů?? A ta řada baráků po levé straně, to je co?? Nebo, že by se od baráku Kpásmo neodráželo?
- zaměňovat měření po směru s protisměrem, to je vážně ubohé i na takového podvodníka, jako jste Vy.
- přirovnávat podmínky na dálnici, míchat ramer a multu + okatě navyšovat rychlost nad 200kmh - já užil příklad na 70kmh, což je o 20 víc než je dovoleno...na dálnici je 130 a 200 je o 70! více... Co by asi dělal Stinger, kdyby v té vesnici jel normicek 120kmh?? Kde by asi měl detekci, Vy blbečku?!
Antiradary.cz píše:Byly doby, když byl Uniden jediný použitelný detektor v ČR/SR a nic lepšího nebylo, takže lidi byli rádi i za něj. Na Ramery fungoval přesně jak Stinger na MRCD a ostatní značky typu Cobra, Whitler a pod. se nechytaly stejně, jako nyní Belscorty.
Zase nemluvíte pravdu. Detekce nebyla na 34,0GHz... Navíc Uniden a Cobra byly řádově jinde s cenou.
Vy jste asi opravdu natvrdlý...myslíte si, že když budete pořád dokola omílat to, že nemluvím, zejména o Vás, slušně, že se stane co?? Všichni, kdo mne za ta léta na internetu znají, co vědí. Když jsem u Vás utrácel desítky tisíc korun, tak Vám to nevadilo. Navíc, zkurvený bolševik zůstane zkurveným bolševikem.Antiradary.cz píše:Chtít od bývalého policajta slušné vyjadřování je asi nereálná věc.
...a možná tak trochu počítám s tím, že se jako hulvát mám větší šanci stát prezidentem. A kdyby jste nebyl úplně blbý, pane redaktore, tak by jste to poznal
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ne, opravdu baráky neodrážejí radarové paprsky tak dobře, jako protijedoucí auta. Krásně je to vidět na tomhle normickovem videu: http://www.youtube.com/watch?v=pkJ2Pcnt-f8 . A nezaměňuji měření v protisměru a po směru jízdy, ale upozorňuji, že detekce MRCD v protisměru nebo po směru jízdy s protijedoucími vozidly je podstatně lepší a reálně využitelné na případné snížení rychlosti.řidičBOB píše:Krásná ukázka Vaší přitroublé demagogie!
- místo bez odrazů?? A ta řada baráků po levé straně, to je co?? Nebo, že by se od baráku Kpásmo neodráželo?
- zaměňovat měření po směru s protisměrem, to je vážně ubohé i na takového podvodníka, jako jste Vy.
- přirovnávat podmínky na dálnici, míchat ramer a multu + okatě navyšovat rychlost nad 200kmh - já užil příklad na 70kmh, což je o 20 víc než je dovoleno...na dálnici je 130 a 200 je o 70! více...
Bobík neviděl Uniden ani z rychlíku, ale Bobík 100% ví, že 34.00 GHz nedetekoval.řidičBOB píše:Zase nemluvíte pravdu. Detekce nebyla na 34,0GHz... Navíc Uniden a Cobra byly řádově jinde s cenou.
Myslím, že ještě jeden LRD 6399 se mi někde válí v kanceláři a klidně každému předvedu, jak reaguje na 34.00 GHz. Ono totiž existuje i něco takového jako SuperWideband Ka.
A v roce 1996 (+-) staly Unideny cca 6 - 8 tisíc Kč podle typu, což zas nebylo až tak málo. Před časem tady dokonce přispíval někdo, kdo Unideny v té době testoval a prodával (Přijímací technika, Lidická, Praha?), tak to snad potvrdí.
Falešný poplach u G1 (jeden FP z velmi mála)
Co může být zdrojem pravděpodobně FP u G1?
Situace:
včera navečer jedu po silnici 2. třídy, výhled dopředu cca 1 km za sebe cca 500 m, žádný domy, jen příroda (pole a pár stromů, prostě konec světa), nikde nikdo..., za mnou cca 300 m 100% civilní auto, které jsem před chvilkou předjel, můj mobilní telefon v držáku na skle cca 0,5 m od detektoru
V této situaci 300 m před tím autem hláška KA radar, 2 pípnutí a ticho - co mohlo být zdrojem FP? Má teorie - přechod mobilu mezi buňkami vysílačů, nebo jak se tomu říká?
Nebo by to mohla být aktivní rušička toho auta za mnou? Byla to audina, ale to se mi nezdá. Může vůbec rušičku zachytit? Já myslím, že ne? Při jejím předjíždění G1 nic a navíc pak hláška KA radar.
Situace:
včera navečer jedu po silnici 2. třídy, výhled dopředu cca 1 km za sebe cca 500 m, žádný domy, jen příroda (pole a pár stromů, prostě konec světa), nikde nikdo..., za mnou cca 300 m 100% civilní auto, které jsem před chvilkou předjel, můj mobilní telefon v držáku na skle cca 0,5 m od detektoru
V této situaci 300 m před tím autem hláška KA radar, 2 pípnutí a ticho - co mohlo být zdrojem FP? Má teorie - přechod mobilu mezi buňkami vysílačů, nebo jak se tomu říká?
Nebo by to mohla být aktivní rušička toho auta za mnou? Byla to audina, ale to se mi nezdá. Může vůbec rušičku zachytit? Já myslím, že ne? Při jejím předjíždění G1 nic a navíc pak hláška KA radar.
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
může to být naprosto cokoliv....od mobilu,přes nějaké mikrovlné spoje až po měřící ceduli v nějaké obci okolo...
aktivní zachytit nejde...
aktivní zachytit nejde...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
FP G1
Pravidelně mám 1 FP KA radar 2x píp, na stejném místě při příjezdu do Prahy po R8 (D8) zde: 50°11'0.090"N, 14°26'49.041"E
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
jak ho mas orientovany, horizontalne nebo vertikalne? dokud jsem ho mel horizontalne, tak mi taky docela casto pipal. od zmeny polohy se ozvla jen pri realne detekci.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou