Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od řidičBOB »

Zcela asi nerozumím Vašemu dementnímu myšlenkovému pochodu, že by se někdo měl stydět za práci u PČR... To není to samé, jako být komunista, ruský špicl a donášet na své kamarády a kolegy ve škole...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:To není to samé, jako být komunista, ruský špicl a donášet na své kamarády a kolegy ve škole...
Vy to nějak znáte, asi z osobní zkušenosti. Já jsem nikdy na nikoho donášet nemusel, z ČSSR jsem byl na škole sám, takže bych mohl donášet jedině sám na sebe. Ale o tom co píšete znám z doslechu, kde byli na 2 studenti z ČSSR na stejné škole, tak jeden z nich byl donašeč. A občas to byli oba dva a donášeli jeden na druhého. :D
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Vy to nějak znáte, asi z osobní zkušenosti.
Vy jste asi opravdu dement...vemte si na to kalkulačku a spočítejte si, kolik mi v době ČSSR bylo let =))
BTW: jasně, na celé škole jediný student z ČSSR, navíc nekomunista a z rodiny disidentů...kurva, to už předčilo snad i pohádky od Andersena! =)) =)) =))
Ale to je Vaše věc, v čem všem lžete... Dejte sem už konečně něco o detektorech...já nevím - natočte třeba KOZU, jak bečí na imitátor, kolem svědci, stolní hodiny a nejméně dvě digitální kamery...protože z Vaší bolševické minulosti (nakonec i z Vás) je mi vskutku nevolno. :ymsick:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:BTW: jasně, na celé škole jediný student z ČSSR, navíc nekomunista a z rodiny disidentů...
Holt výběrová škola. S nekomunistou máte pravdu, ale disidentem jsem nebyl, pokud se za to nepočítá odmítnutí státnice z vědeckého komunismu. :p
řidičBOB píše:Ale to je Vaše věc, v čem všem lžete... Dejte sem už konečně něco o detektorech...
Pokud vím, lže tady jenom jeden z nás a to dokonce opakovaně, ale já to nejsem, viz.: http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... start=1210. A OT tady pěstujete taky jenom vy, já přispívám striktně jenom k antiradarům, pokud nejsem nucen reagovat na vaše výmysly a nepodložené domněnky.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Důkazy o Vašich lžích, sviňárnách, podvádění zákazníků a o Vašem velezmrdoství, jsou zde k nalezení nesčetněkrát...není potřeba je sem postovat - každý si je snadno dohledá.
Dejte sem už konečně něco o detektorech...já nevím - natočte třeba KOZU, jak bečí na imitátor, kolem svědci, stolní hodiny a nejméně dvě digitální kamery...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

zpět k themě: zážitek s nedělního slovenska - výjezd z Diliny na dálnici směr Blava, je tam dlouho sedumdesát (kolem hospody Maracana), stála tam Policia SR, trojnožka, na ní věco, co vypadalo jako jedooký dalekohled (váleček cca 5cm průměr, délka asi 25cm, černý) - nepíplo mi to, ale určitě měřili, bo tam měli odstavené piráty... co to bylo? lazar (a jak byla kolona, tak to STiR nechytilo), nebo ten jejich slavný nedekovatelný multaradar?

(a prosím odpovědi těch co tomu rozumí, ne od těch, co rozumí akorát paruski)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Důkazy o Vašich lžích, sviňárnách, podvádění zákazníků a o Vašem velezmrdoství, jsou zde k nalezení nesčetněkrát...
Kromě vašich demagogických výmyslů tady není nic, ale odkaz na jednu z vašich posledních lží jsem uvedl ve svém předcházejícím příspěvku.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Kromě vašich demagogických výmyslů tady není nic, ale odkaz na jednu z vašich posledních lží jsem uvedl ve svém předcházejícím příspěvku.
Je fajn, že tomu věříte alespoň Vy. Kolik dalších, o tom jasně vypovídá návštěvnost a počet příspěvků na Vašem eshop fóru. Nelovit tady zákazníky, tak je Vám i tohle fórum u prdele...nikomu v podstatě v ničem neumíte/nechcete poradit...jediné, co děláte je to, že cpete potencionálním zákazníkům něco, na co Vám schází záruka nebo čeho máte hodně skladem a to ještě tím nejprimitivnějším způsobem - poslední kus, sleva za registraci, sleva za odvolání se na fórum, sleva za kdejakou píčovinu...divím se, že Vaši dodavatelé Vám tyhle podrazácké praktiky tolerují. Všude ve slušném obchodování se ctí doporučená cena dovozce, ať je jakákoliv. Podrazy Vašeho kalibru jsou jenom důkazem toho, co jste za zmrda a využívá čecháčkovského přístupu - koupit co nejlevněji a ze všema vymrdat. Ubohé...ale co jiného od Vás čekat - dělal jste to vždy.

pavproch: radar to určitě nebyl...piráti mohou být i za telefonování, pásy, atd. V SK, až na MultaradarCD, se užívá stejných systémů k měření, jako tady.
MultaradarCD je namontován výhradně ve vozidlech, které se používají v režimu tzv. samosběru - stojím u silnice (nebo jedu, ale tento režim jim dlouho nefungoval), projede pirát, změří ho a vyrážejí za ním.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 18 bře 19:58, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
normicek
Autoškolák

Příspěvek od normicek »

Mě ta detekce přijde uplně k ničemu. Kdybych telefonoval nebo se bavil na složité téma s posádkou tak nemám šanci zareagovat. Nebo jet tam 80 tak jsem jasnej. O vesnici dřív je informační cedule, na kterou je detekce v K na cca 700 metrů. V následující vesnici "Senica" je kolem světelné křižovatky několik FP v KA....

Jak Ragamix Multaradar CD slovenské policii prodal: http://www.youtube.com/watch?v=yCgA3_j0r7U
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@řB: dík za vysvětlivku
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět