Jazdene auto do 8000e
Re: Jazdene auto do 8000e
dědečkova felicie má 28000 km Taky 15 roku stará.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Co sa tyka skodaplusu ako inzertneho portalu, osobnu skusenost mam velmi dobru, hlavne ak odtial clovek bere Skodofku. Jedna sa o vozi bud samotnej Skoda MB alebo jednotlivych predajcov a je mozne si preverit historiu vozidla u nich a myslim, ze tam bude minimum nejakych pofidernych ponuk...rovnaky portal funguje aj na SVK, len ten vyber je o dost chudobnejsi, no ak tam nieco objavis tak sa ozvi, este na nich mam interny kontakt
Co sa tyka kradnutia...kde je dopyt tam je aj ponuka, vacsinou isli auta na diely abo rovno smer ZSSR ale vacsinou sa kradli len atraktivne diely z aut (navigacka Columbus), ale aj tak to nie je nejake zavratne cislo, len vzdy bude vacsi zaujem o Skoda/VW ako o Hondu
Co sa tyka kradnutia...kde je dopyt tam je aj ponuka, vacsinou isli auta na diely abo rovno smer ZSSR ale vacsinou sa kradli len atraktivne diely z aut (navigacka Columbus), ale aj tak to nie je nejake zavratne cislo, len vzdy bude vacsi zaujem o Skoda/VW ako o Hondu
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ono praveze na tom slovenskom skodapluse som nenasiel nic, a na ceskom celkom zaujimave veci. Aj celkovo uz len na autobazar.eu je toho kopec z CZ, skoda ze uz niesme jedna krajina
Lebo ako mi vravel kamarat, import na SK vyjde 400-500e tak to uz sa az tak neoplati... To uz je ale asi na inu temu, ale keby sa to dalo nejako poriesit, mam viacerych rodinnych prislusnikov co ziju v prahe a okoli, len nie uplne najblizsich bohuzial. Ist tam osobne aj na viac dni by nebol problem
Lebo ako mi vravel kamarat, import na SK vyjde 400-500e tak to uz sa az tak neoplati... To uz je ale asi na inu temu, ale keby sa to dalo nejako poriesit, mam viacerych rodinnych prislusnikov co ziju v prahe a okoli, len nie uplne najblizsich bohuzial. Ist tam osobne aj na viac dni by nebol problem