A co máš v tom tvým wagenu konkrétně za zázrak, že ti to napsal takto natvrdo? Jinak se mi líbí jejich realistický přístup...pavproch píše:vrátím sa k temu píč- (nebo číp-)tuningu mojeho brambora - tohle mi napsal pan Hajro (BMW Power), a myslím, že je to kura k zamyšlení....
Zdravím bohužel tyto motory se snažíme pokud možno neupravovat nebot maji problémy už v seriovém provedení jistě se reakce upravou zlepší ale bohužel ne uplně odstraní .Myslím že by jste i při velice dukladné upravě nebyl spokojen.doporučuji neupravovat.
S pozdravem
BMWPOWER
BMW Divize
Re: BMW Divize
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
@jarka ref gumy:jako obvykle, my horalé to nebudem uspěchávat, 15-tý dubenec to jistí...
ref motor: N53B30OB - úplně poslední verze R6 z Mnichova (přímovstřik)
ref motor: N53B30OB - úplně poslední verze R6 z Mnichova (přímovstřik)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ref BMWPower: taky si velmi cením jeho otevřenost a přímočarost
zas mi ale nejde do hlavy ze by s tim neslo neco delat...zaklad toho motoru je dobrej a elektronika je jen elektronika a musi jit nejak ojebat. pred rokem mi taky tvrdili ze z 550i nejde sundat limiter a ted si krasne fici 280+ ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
PP: azkousel jsi toho typka od morisaka? ode me si vzdycky vzali penize az to delalo to co jsem chtel, a nahrat tam puvodni soft jde vzdycky...
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
PP: azkousel jsi toho typka od morisaka? ode me si vzdycky vzali penize az to delalo to co jsem chtel, a nahrat tam puvodni soft jde vzdycky...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
s morisákem sem mluvil (dokonce mu stále ještě dlužím za diagnostiku - "to srovnáme příště" - nezapomenu, až bude brambor po záruce a po více než 100kkm ref 7NH, tak mu ho svěřím do péče....) - moc se mu do píčtuningu N53 nechtělo, že to ešče nedělal...
Jo, jde všechno, ale jen nějaká slušná úprava softwaru je tak 10-15 v českých pokud se musí šahat na HW tak to hned naskáče tna pade a výsledek nezaručen. Proto jsem přesně psal, že jestli tohle s někým řesit tak s tím kdo s konkrétním motorem (kodem!) má zkušenosti, dělal ho a muže třeba poskytnou jízdu v referenčním (upraveném) autě.
Kup co nejrychlej Z4 pak tohle řešit už nebudeš
Muj nazor.
Kup co nejrychlej Z4 pak tohle řešit už nebudeš
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
Muj nazor.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
no šak jo, no... N52 snad takle blbnout nebude...
ja bych s tou zarukou nedelal takovou vedu... stelujou to vsehcno na brzde takze vidi vysledek a zaroven pokud by se cokoli stalo, coz mi prijde malo pravdepodobny, tak ti tam nahrajou puvodni swpavproch píše:s morisákem sem mluvil (dokonce mu stále ještě dlužím za diagnostiku - "to srovnáme příště" - nezapomenu, až bude brambor po záruce a po více než 100kkm ref 7NH, tak mu ho svěřím do péče....) - moc se mu do píčtuningu N53 nechtělo, že to ešče nedělal...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tato zalezitost ohledne zaruky se resila u subaru a ceska komunita zjistila, ze i kdyz se tim nejodbornejsim a nejpokrocilejsim systemem nahraje zpet RJ, tak i presto dokaze importer zjistit, ze byla upravovana. Pokud to dokazi v subaru, tak v bmw to dokazi 2x. Pokud bys chtel strasne moc upravovat bmw, ale bojis se o zaruku, tak spis bych zvazil moznost koupit si radeji dalsi jednotku.Bond007 píše:... pokud by se cokoli stalo, coz mi prijde malo pravdepodobny, tak ti tam nahrajou puvodni swnesmis se toho tak bat
Nevím jak u Subaru nebo BMW, ale u VW group si jednotka pamatuje počet zápisů do jednotky. U VW group to někteří přepsat umí.
2.9T RWD