Už jsem to měl dopsané a klekl NB. Tak znova
158 výroba 97, I.facelift konec 01 (mod. řada 02) obnášel jinej interiér zvenku jenom doplňky lakované lišty, motor 2.0JTS nahradil 2.0TS, ostatní TS plní novější euro (čti jsou uškrcené).
II.facelift upraven interiér, novej extreriér, vzadu větší brzdy, pevnější kastle, jiné jtd atd.
Jestli vybíráš do 100t. jednoznačně jdi do faceliftu II.gen (2004 a novější)
U toho většinou z benzinu je 2.0JTS což je přímý vstřik, co znám lidi tak jsou sním všichni spokojení, ale moc se jich neprodalo po špatné pověsti 2.0TS. 1.6 a 1.8 se vyskytují velice zřídka
Pak se do pofaceliftové verze dával i busso 2.5V6, ale sehnat ho je skoro nemožné (v česku).
Tohle asi pro tebe bylo ideál
http://www.mates-auto.cz/detail/alfa-ro ... o-667.html
Věř mi a jdi do 2.5, je to úplně jiná liga a do toho auta se skvělé hodí, rozdíl ve spotřebě se dá přežít. Sedni do auta a jeď pro tohle
http://www.mates-auto.cz/detail/alfa-ro ... 4-206.html
Martin Tesař (mates-auto) je člověk který se alfama živí, neprodává žádné krámy, protože těm autům skutečně rozumí, už jsem od něj pár aut kupoval znám se sním osobně a jeho přístup při prodeji je vzorovej. Navíc má tam jednu 2.5V6 (stejný motor) na lpg které si můžeš vykopat a nechat namontovat do toho sedanu a pak budeš vysmátej
Mít teď volný peníz tak prodávám TS a jedu pro ní
výběr ojetého auta do 100tis.
Re: výběr ojetého auta do 100tis.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
no zatím stejně ještě nic nebudu kupovat nějakou dobu jen tak začínám pokukovat a navíc ten rozpočet ještě není pevně daný to je zatím jen taková představa kolik asi budu moc investovat...
spíš přemýšlím, že by mi stačila zatím 1.8. Svezení s tím bude už pěkný a šel bych do nějaký zachovalý předFL verze bez vší tý elektroniky a eurouškrcení. Dá se sehnat už za 50 i míň a o to víc budu moc vrazit do údržby
ten nejnovější FL se mi tolik nelíbí jako starší verze (vzhledově)...a určitě chci jen sedan ne kombi...přesto díky za odkazy
ale jak říkám zatím to nehoří spíš jen scháním info ať vím po čem se poohlížet
spíš přemýšlím, že by mi stačila zatím 1.8. Svezení s tím bude už pěkný a šel bych do nějaký zachovalý předFL verze bez vší tý elektroniky a eurouškrcení. Dá se sehnat už za 50 i míň a o to víc budu moc vrazit do údržby
ten nejnovější FL se mi tolik nelíbí jako starší verze (vzhledově)...a určitě chci jen sedan ne kombi...přesto díky za odkazy
ale jak říkám zatím to nehoří spíš jen scháním info ať vím po čem se poohlížet
No ta verze před facem má dost nedostatků
Zkus zavolat matesovi říct mu svoje požadavky a uvidíš jestli ti něco nabídne.
Pokud se skutečně bojíš té 2.5 tak jdi do poface 2.0JTS to je cajk motor, ale nenacpeš do toho třeba lpg a je trošku složitější
Určitě jdi min. do ročníku po 2002
Zkus zavolat matesovi říct mu svoje požadavky a uvidíš jestli ti něco nabídne.
Pokud se skutečně bojíš té 2.5 tak jdi do poface 2.0JTS to je cajk motor, ale nenacpeš do toho třeba lpg a je trošku složitější
Určitě jdi min. do ročníku po 2002
AR166V6, F850 Special
ok díky moc za rady