Ojeté auto pro 18-ti letého

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
varach
Autoškolák

Re: Ojeté auto pro 18-ti letého

Příspěvek od varach »

Děkuju moc za všechny tři vyčerpávající odpovědi a rady! :) Je fakt, že ten nápis mě taky trochu bil do očí + to s tou slevou... Ale jinak by mě asi nenapadlo nic proč to nejet omrknout. Jak tak koukám, ten výběr bude asi složitější než jsem si myslel :(

Díky i za odkaz na pumu. Teď nechci být za gaye, ale e tu ovšem problém :D - ta stříbrná se mi na pumě absolutně nelíbí :( :D Chtěl bych buďto černou nebo vůbec nejhezčí tu forďáckou modrou.. :x

No a jinak k tý MX5.. Já už jsem asi stejně víc nahnutej k tý pumě... Přecejen aspoň ty mizerný dvě místa vzadu jsou víc než nic a vůbec se mi nějak zalíbila... :)
enthusiastic.driver
Řidič začátečník

Příspěvek od enthusiastic.driver »

Jen k tomu prvnímu odstavci --> krom nápisu Puma bych tam nejel už jen z toho důvodu, že to borec fotí někde na poli a interiér nevypadá zronva nejčistěji (a možná to je blbost, ale já si automaticky dávám rovnítko špinavý interiér = majitel na auto sral)
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Tak tak...popisat, nafotit a vycistit auto je zaklad...ved to chce predat alebo? Tak urobim aspon to uplne minimum kvoli tomu...
Investicia max 10ojro a hodinu casu...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
varach
Autoškolák

Příspěvek od varach »

Jasně, díky za odpovědi, máte pravdu :) Ale v tom případě mi zase přijde zvláštní, když je v inzerátu jen jedna fotka z boku a ještě celkem z dálky...

EDIT: Teď jsem si ještě vzpomněl, že tu někdo zmiňoval pojem ''předFL puma'' .. co to znamená? :)
nenapadny.sofer
Pan Řidič

Příspěvek od nenapadny.sofer »

FL = facelift, čili předFL nebo preFL je verze před faceliftem
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

To bol skor technicky facelift...kedy 1,4l sa menil za 1,6l...1,7l ostal rovnaky...
Doplnila sa nejaka priplatkova vybava (Kozene Recara) a vymenili sa budiky (iny font) - hlavne pocitadlo celkovych km, uz to nebolo 5 analogovych cisiel ale digitalny display. Mozno sa menilo aj nieco viac, ale to netusim...viac info vid Ford Puma forum...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
enthusiastic.driver
Řidič začátečník

Příspěvek od enthusiastic.driver »

FL jsem zmiňoval já. Jak píše snowman, ten FL není podstatný, tenrkát jsem to uváděl jen kvůli jinému inzerátu, kde byla Puma r.v. 97 za tušim 49 a tolik bych dal leda za nějakou FLPumu kolem r.v.2000.
Jinak jedna fotka je samozřejmě málo, che to určitě požádat o víc, než se člověk vydá přes půl republiky.

Já momentálně taky pasu po nějakém levném jezdítku a o této konkrétní Pumě mi známý z Olomouce říkal, že kolem ní pravidelně jezdí a nevypadá na první pohled zle...
varach
Autoškolák

Příspěvek od varach »

OK Díky za odpovědi :)

Jasný, já tomu věřím, asi bych nad ní měl začít přemejšlet :)
Odpovědět