Pivní koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Pajjoun
Mistr volantu

Re: Pivní koutek

Příspěvek od Pajjoun »

Přesně tak. Sotva zajetý se životem před sebou. B-)
TSs
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Auta už nemají duši. Jsou to jen složité elektronické mrdky
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

některé pořád mají :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

Moje auta maj duši. B-) A elektronika toho novějšího má ještě navrch svojí vlasní duši, trucovitou. :D
TSs
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

To moje nemá
boss-ivoss
Spolujezdec

Příspěvek od boss-ivoss »

řidičBOB píše:... a jseš i nicotný znalec piva, jelikož sám přiznáváš, že ani nerozeznáš PU, kterou uvařili pšonci, Plzeň nebo Nošovice - a to pozná i můj pes. A s diletantama já čas neztrácím.
http://pivni.info/degustace/827-anonymn ... olska.html
:-@

To jsem se sem zaregistroval, kdyz jsem videl, kolik stranek ma zdejsi Pivni koutek, ale zatim to vypada jen na samej flame, zadna fakta :-)
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

boss-ivoss píše:
řidičBOB píše:... a jseš i nicotný znalec piva, jelikož sám přiznáváš, že ani nerozeznáš PU, kterou uvařili pšonci, Plzeň nebo Nošovice - a to pozná i můj pes. A s diletantama já čas neztrácím.
http://pivni.info/degustace/827-anonymn ... olska.html
:-@

To jsem se sem zaregistroval, kdyz jsem videl, kolik stranek ma zdejsi Pivni koutek, ale zatim to vypada jen na samej flame, zadna fakta :-)
bobuv pes to pozna
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Jedenáct českých pivařů, kteří mají Pilsner Urquell hodně vysoko na svých žebříčcích oblíbenosti, usedlo ke stolu v První Pivní Tramwayi v Michli, aby dokázali tu svoji pravdu.
Opravdu degustátoři jako prase... Čím se liší ode těch goesem zpochybňovaných ochlastů, které jsem já nazval štamgasty? :hm Ničím - takovýchto "milovníků" piva naseru do rána za kýbl a když se budu hodně snažit, tak i dva.
A ty kecy o tom, že se to do CZ nedováží? Ano, oficiálně nikoliv, ale aziati, kteří jezdí na nákupy žehlících prken do Jeleniej Gory, tam rovnou vemou, do své vesnické hospůdky, i nějaký ten soudek. Šak proč by ne, když to ti experti typu Radek stejně nepoznají ;-)

Nicméně, když někdo zná alespoň přibližný postup při výrobě piva, tak jistě také ví, že výslednou chuť ovlivňuje voda. A ta je v PL jiná než v Plzni a ta je také jiná než v Nošovicích.
Odlišná chuŤ ale nepatří jenom k pivu - týká se třeba i výrobků firmy Coca-Cola, která je třeba v D úplně jiná než v CZ.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Nebudu už zasahovat do vašeho vysoceintelektuálního dialogu. **== **== **== **== **==
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

řidičBOB píše:BTW: tím podpisem chci jenom otevřít oko pJandovi, aby se zamyslel nad faktem, že kam vleze Ondrášík, tak jde veškerá diskuze do hoven. Takže já se vracím tam, kde Ty nejseš ;-)
ti ten navrat moc dluho nevydrzel ;)
Odpovědět