Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
Na Ocelkově na Černém Mostě taky prý často operují poldové s radarem, včera tam byli spatřeni
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
existuje nejakej oficialni seznam usekovek v brne, nebo musim napsat dopis na magistrat? Nedavno jsem videl stat par blbecku v monterkach u rozvadece od usekovyho mereni/sledovani cervene na krizovatce sportovni/drobneho a od te doby tam frci infraprisviceni u vsech kamer... takze mam dilema, jestli an to dal dlabat a cekat jestli me magistrat obesle, anebo na to dlabat a obeslat magistrat?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ty nemáš ve Stingeru aktuální databázi?? Dyť se soudruh kandidát věd tuhle kasal, že jí dělal on, kolik mu to dalo práce a že to je NEJ databáze v galaxii!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
aktualni databazi mam, dokonce mi to tam usekovku hlasi...ale vim ze doted to nemerilo. Kazdopadne doted jelo infra jen u jedne kamery a mam asi 1000x overene ze to nemerilo, ale ted sviti obe infra a taky sem tam videl partu hic ktera neco kutila v tom rozvadeci uvidime co dondeřidičBOB píše:Ty nemáš ve Stingeru aktuální databázi?? Dyť se soudruh kandidát věd tuhle kasal, že jí dělal on, kolik mu to dalo práce a že to je NEJ databáze v galaxii!
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
v Pze také jedou infrapřísvity i u "nefunkčních" kamer
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jak rikam, casem se uvidi kde je pravda. Kazdopadne mi to "oziveni" pekne zapada do vyreseni problemu s vymluvami na OBřidičBOB píše:v Pze také jedou infrapřísvity i u "nefunkčních" kamer
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to s tím asi nemá nic moc společného...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to by bylo jen dobre... ale zas by mi prislo divny kdyby v brne nebyla zadna usekovkařidičBOB píše:to s tím asi nemá nic moc společného...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW