Lyžárna
Re: Lyžárna
já nejrači dělám smyk...
a nejrači sleduju anděla na horách.... (škodoradost je nejlpčí druh radosti)
a nejrači sleduju anděla na horách.... (škodoradost je nejlpčí druh radosti)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Asi takpavproch píše:taktak, carv umí každej debil, co stojí poprvé nalyžích
edit: Ale ono je to tím kde jezdíme, dělat někde v prašanu dlouhé oblouky je pěkná kravina. Ten pocit kdy ten oblouk člověka vynese z prašnanu po pás
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Každé šoupnutej oblouk je zbytečnej...pavproch píše:taktak, carv umí každej debil, co stojí poprvé nalyžíchd1.8t píše:Takovejch pěknejch, šoupanejchpavproch píše:já ne.... už jako mladoch sem dával asi stotisíc obloučků tam, kde jiní tři ... a neska to mám taky tak....
.
RWD
nerekl bych, sveho casu to byly jedine boty s opravdu slusne vypekatelnou botickou, pro lidi s nejak zdeformovanymi nohami (treba po zlomenine kotniku) to byvala jedina moznost. dnes uz je tech moznosti vicero.řidičBOB píše:Tecnica jsou obecně sračky.
PP: fajn, zajedem na sjezdovku a nejaky pekny carv mi ukazes
ja bych to rekl jinak, kdo umi tzv. vyjety oblouk na prknech s polomerem pres 20 m, at se prihlasi. dodnes pamatuju na do krve orvane holene z dob, kdy lyze netocily samy, ale musely se tvrde nutit do oblouku. a s tim souvisi ten carv. imho ho opravdu umi velmi malo lidi, drtiva vetsina stejne jezdi s odlehcenymi patkami a zataci ne zatizenim lyze, ale mrskanim prdeli. staci se podivat na sjezdovku a pohledat stopu, ktera je neprerusovana z oblouku do oblouku.
a na odlehceni jedna starsi s trochou malovani
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
@mmira ref ta fotka: hauuuuuu! já bych .....
btw, moje prašanoky mají R=19, na širokých francouzských sjezdovkách s nima řezaný plynule navazující carvový oblouk zajedu (musí být měkko, žádný beton, samozřejmě) ... a bez krvavých holení....
Využiji tématu, zítra chci zajet asi na Kohůtku. Nejspíš budu muset jet sám, kdyby se chtěl někdo přidat (jedu z Pržna u FM) nemám problém.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Připojuju se k těm, co tvrdí, že carverů je málo. Moc už nejezdím, ale potkávám tak 5 lidí do roka. V CZ je to velká událost. Drtivá většina i dobrých lyžařů nedokáže rychle přehranit a první odlehčí patku vnitřní lyže a pošoupne si obě patky, než to zařízne... Ono to přehranění ze svahu není taková prdel, jak se zdá
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Tak jsou doma, 165cm. Ve skutečnosti jsou celý černý s nápisem jak na fotce.
+ 16mm deska + vist 412
+ 16mm deska + vist 412