TGT - The Grant Tour/Top Gear Talk

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Top Gear talk

Příspěvek od Snowman000 »

Tak tak ... 5.ep bola posledna zo studia a uz len posledny "vianocny" dvoj-diel nas caka ... :ymsigh:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
PetrL
Řidič začátečník

Příspěvek od PetrL »

Škoda no...snad to BBC nezruší kompletně, když už to takhle očesali. Jinak v 5. ep bylo docela trapný, jak byly okna u multiply rozmazaný, aby nebylo vidět, že to ve skutečnosti neřídí hammond a jeremy. Asi se poučili ze 4. ep, kde zase ten mexickej sporťák neřídil hammond :D
Davcza
Autoškolák

Příspěvek od Davcza »

Nezruší, mají smlouvu na další tři roky... proč by si taky BBC rušila zlatý důl, že...
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Presne...rusit sa to urcite nebude, kombinacia JC, RH a JM stale funguje aj po 10-tich rokoch...
A to ze to tak ocesali mi aj vyhovuje, ano bolo super ked mala sezona 10 casti, a sezony boli aj dve za rok, no postupne kvalita isla dolu, napady rochlo dochadzali a prisla aj kriza identity. Da sa povedat ze posledne asi 3 serie je to proste TG aky vyhovuje aj nam petrolheadom, aj laickej verejnosti, aj BBC...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Davcza
Autoškolák

Příspěvek od Davcza »

Bezesporu je to pořád dobrá zábava, ale, jak jsem psal výš.... ten kompromis který zmiňuješ je podle mě trochu moc nakloněný na stranu ne-autařů..... popularizace sportovních aut a tak vůbec je dobrá věc, ale pokud oni sami říkají, že je to "cocking about cars", tak by to chtělo možná míň cocking, a víc cars :)
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Musime im byt vdacni za to ze sa im podarilo povisit motoristicku zurnalistiku na uplne inu uroven a dokazali pritiahnut obecenstvo, pre ktore boli auta nieco ako pracky, dokazali vratit zaujem a lasku k autam. To a audio-vizualne orgie (niektore kombinacie auta, hudby, sceny su pre mna nezabudnutelne) bolo vlastne to co ten TG dostalo tam kde je.
Viete co mi to pripomina? Pribeh BMW (aj inych), tak ako aj oni bolo vyhraneny na petrolheadov, co chceli aj nieco viac ako len presun z A do B, boli najlepsi v tom, stali sa ziadany a kazdy vedel co od nich dostane, no pomalinky sa zapredavali lacnej show, zacali vyuzivat nadobudnuteho mena na uplne nieco ine, co uz takmer nic s tym co ich preslavilo nemalo spolocne (http://en.wikipedia.org/wiki/Top_Ground_Gear_Force). A teraz sa znovu snazia najst si tu svoju M3 ;)
Lebo tych, ktorych si nalakali na lacnu show si zajtra pozru nieco ine zase, co im mozno pride este vtipnejsie a na TG uz si nikdy nespomenu. A ten hardcore fans...ten uz tiez tam mozno nebude aby ich podrzali, ti si zase vytiahnu na vyslnie niekoho ineho, kto si ich zaujmu bude vazit...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Dallen
Mistr volantu

Příspěvek od Dallen »

Ono je docela jasné, že s uplynutím 19 sezon prostě už dochází nápady a nějak se to točí celé dokola. Docela mě mrzí, že už nejsou atk často díly typu (studentské auto, alfa romeo speciál apod.) kdy dosali pár kaček a měli koupit nějaké staré káry. Tyhle díly byli nejlepší ať šlo třeba i porsche speciál, supercar, M3 type atd.
Pořád i tak je to slušné pokoukání, ale poslední cca 3 serie už nejsou žádný zázrak
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
PetrL
Řidič začátečník

Příspěvek od PetrL »

Top Gear je fenomén, to dozajista. Sice mají smlouvu na další tři roky, ale to třeba nemusí znamenat, že budou po tři roky v televizi. Nakrásně (nejhorší možný scénář) můžou natočit jeden speciál za rok a žádné regulérní řady (nikdo nevíme co mají ve smlouvách). Od BBC bych se ničemu nedivil nebo už jste zapomněli, proč nebyl Top Gear v roce 2012? V roce 2013 přišla okleštěná řada a speciál rozvržený na dva týdny (či-li uměle natažený asi jako poslední díl twilight nebo harry potter). Co přijde příště?

Já jsem pesimistický, to přiznávám otevřeně a u pátého dílu jsem si řekl. "Tak a taky to může být poslední top gear ze studia ever."

EDIT: zároveň bych ale rád někdy viděl v top gearu McLaren P1. I klidně proti původnímu F1. To by byla pecka!
vijo
Adept autoškoly

Příspěvek od vijo »

McL. P1, Ferrari F70, Porsche 918... to sú autá ktoré budú v rukách Stiga, musia byť, neverím že nie. Viackrát som mal pocit, že TOP GEAR sa končí, najviac však, keď Jeremy skoro bez slov testoval V12 Vantage, ale nejako to stále funguje. :)
Don't tell me, I know best, I'm not the same as all the rest!
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

TG epizoda 6 - Jak ja ich nenavidim !!! Toto sa fakt nerobi !!! Rozdelit to na dve casti... x_x
Kazdopadne, pre mna jednym slovom genialna prva polovica "vianocneho" specialu, no konecne hodnotenie vyslovim o tyzden...
A aj ked moje srdce tam patri Jezzovej 528i, velku poklonu si zasluzi Scooby ^:)^
Spoiler - PS: Kto vsetko si myslel, ze uvidime horiacu Imprezu? #:-s Jak ja som sa modlil, aby to tym nepos*ali...

Dalsia sezona TG uz v lete? :-o
http://www.applausestore.com/applausest ... 2205&bid=4
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět