Road Cafe Pardubice
Re: Road Cafe Pardubice
jenze ty sazby za rasove motivovane ciny by pak taky musely fungovat oboustranne a spravedlive...
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Tos mi teď bezděky zase připomněl tu debatu o tom kouření a jak by jej někteří jedinci, kteří nemají kamarády, co by s nimi zašli do nekuřáckýho podniku (rozuměj - neumí se sami mezi sebou jako lidi domluvit), celou věc nejradši zakázali celoplošně.Pickuper píše:Tyhle věci si normální zdravá společnost vyřeší sama bez nutnosti vstupu orgánů činných v trestním řízení.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
Tyo až teď mám po tejdnu čas na net odešel jsem brzo, ale příště jdu znovu, snad až do konce
...tak to jo, já jsem si říkal jestli toho tam na tebe nebylo trošku moc, když ses od tej doby na fóru ani neukázal
Niko nadžanel ko kerdža
vy jste na nej byli skaredi?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ale vůbec ne, naopak, ale třeba čekal více komorní atmosféru
Niko nadžanel ko kerdža
nahodu, byl to sympatak a dobre obleceny, to se moc nevidi MOzna jsem na nej byli prilis nevazani
taktéž měl správné politicko-multikulturní názory....takový lidi mám rád
Niko nadžanel ko kerdža
nevázanost já rád, jen sem poslední dobou přetížen, (pracovní doba 6:45 - 23:00 čtyři dny v tejdnu a pátek normál 8 hodin ) ale v březnu už bude líp a až se přijdu na sraz napít, zkouřit a zaťaplat se kečupem, tak vemu tričko