Jak na meziplyny?
Re: Jak na meziplyny?
Zastudena jedu stejně zvolna takže mi trochu pomalejší řazení v ničem nevadí. Ale ať se každý baví jak chce
Vana: to já taky, ale prostě to tam pak nepadá jak nůž do másla a není to ono.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
ono nejhorsi je po x letech jezdeni s PM zkusit jet bez F/PM hroznej nezvyk a clovek se musi soustredit na pomaly pousteni spojky aby to necukalo :
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Já v nich smysl vidím - např. konkrétní situace - k domu máme příjezdovou cestu hodně do kopce, je nutný to vyjet na jedničku. Přijíždím k ty příjezdovce po rovině na dvojku (protože rozbitá cesta kam se podíváš ) a kdybych nepoužil meziplyn při přeřazení na jedničku, tak by auto dost výrázně cuklo, takhle přeřadím plynule a nemusím zpomalovat na minimální rychlost.osracing píše:Klasicke meziplyny pri podrazovani bez brzdeni to je docela snadne ale nevim jestli to vubec ma nejaky vetsi smysl v dnesnich vozech ( nejake nazory? ).
Jedno instruktazni s F50...
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
jedno prima instruktazni video jiz brzy na AF
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
vim za budu nepopularni, ale prijde mi ze ta prace noh i ruk pri podrazovani s meziplynem neni zrovna nejrychlejsi a nejpresnejsi... aspon me se zda, ze ten meziplyn vzdycky zbytecne prezene a pak ceka az mu spadnou otacky na rozumnou hodnotu a teprve zaradi....breadvan píše:Jedno instruktazni s F50...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
proč v té F50 občas mírně přibrzdí levou?
bond: mně to přišlo trošku pomalé a právě možná proto to někdo použil jako instrukáž, protože je to pěkně všecko vidět
bond: mně to přišlo trošku pomalé a právě možná proto to někdo použil jako instrukáž, protože je to pěkně všecko vidět
Pravda vyděsí
jestli si tim netlakuje brzdy... nebo si plete pedaly
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
je velmi pravdepodobne, ze tam ma zavodni desky + kotouce, ktere nefunguji za studena. tak si je tim brnknutim trochu predehreje a soucasne ocisti. muze to byt zvyk z mokrych zavodu, kdy se takto brzdy susi.
jinak souhlas s bondem. pusobi to takovym lama stylem, skoro jako bych to byl ja. ale rikam, brzy bude neco z nasi vlastni produkce
jinak souhlas s bondem. pusobi to takovym lama stylem, skoro jako bych to byl ja. ale rikam, brzy bude neco z nasi vlastni produkce
Autoforum.cz