Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Caddy »

nebyly, ale ani nemusi :) Pochybovaci, at si pochybuji, ja uz vim sve :)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Já nepochybuju, mě je to úplně jedno :) .... jen jsem si vzpomněl na tamní letitý zvyk :D
Niko nadžanel ko kerdža
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

jojo, ja byl tentokrat mozna prvni, kdo jej pripomnel :D Ale onoto vlastne nema valnou vahu, fotku muze udelat treba s nejakou kamoskou a jako dukaz je to na nic...ale apson je na co koukat, to jo :D
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

a tak to každopádně, ale přecijenom je to už logisticky náročnější akce než jen zřídit nick, přidat avatar a pak se tlemit nad soukromejma zprávama nadrženejch zoufalců :D
Niko nadžanel ko kerdža
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

jenze pak jsou ty plody o to lepsi, kdyz tomu venujes vic fistronu :D
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

to mi chcete rict, ze se fakt najdou zoufalci, kteri budou nekde na web foru balit zenskou pres SZ?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Caddy
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caddy »

a jak jinak? :) Ja to treba v realu neumim :)) I kdyz kuraz nemam ani na osloveni pres SZ a nejak primo utocit, ale nekdy to tak hezky samo vyplyne... :) Nebyt internet, jsem jeste panic :D

Aby nedoslo k mylce, nejsem nejaky slintal a loudil, zachovavam si jistou uroven, ale verim, ze na forech se del zamereni v prumeru najde tak 30%, co budou psat naprimo neslusne navrhy :)
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

mmira: tak co bys cekal na foru o autech? tam je zenska dar z nebes :D nevim jakej je aktualni stav, ale ace2 si na ar kdysi nasel pritelkyni, a pokud vsechno dobre dopadlo, jsou spolu dodnes :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

ace byl asexual a pokud se jedna o tu slovenku, ta na tom dle dostupnych info byla stejne. ten ji navic nesbalil primo na foru, ale tim, ze ji vzal do opery.

tahle cesta mi prijde celkem cajk. ale balit babu primo pres SZ, to uz je zoufalost.

jinak klidne priznam, ze jsem svou zenu taky poznal na internetu, melo to ale podstatne jinou genezi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

mmira píše:ace byl asexual a pokud se jedna o tu slovenku, ta na tom dle dostupnych info byla stejne. ten ji navic nesbalil primo na foru, ale tim, ze ji vzal do opery.

tahle cesta mi prijde celkem cajk. ale balit babu primo pres SZ, to uz je zoufalost.

jinak klidne priznam, ze jsem svou zenu taky poznal na internetu, melo to ale podstatne jinou genezi.
ja svou zenu poznaval 5x v nejakych podnicich a restauracnich zarizenich, akorat sem si to nikdy nepamatoval :D ale aspon to byl dukaz ze se mi vazne libila :D
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Odpovědět