Pivní koutek
Re: Pivní koutek
Urcite, ked mas peniaze tak dokazes prezit za kratky cas veci co bezny clovek neprezije za cely dlhy zivot... a nakoniec urobis stastnych dedicov
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
ani hovinko?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Radku, ale tady vůbec nejde o pivo O to vůbec nemám strach - byl jsi na prd redaktor a jseš i nicotný znalec piva, jelikož sám přiznáváš, že ani nerozeznáš PU, kterou uvařili pšonci, Plzeň nebo Nošovice - a to pozná i můj pes. A s diletantama já čas neztrácím.goes píše:uzavreme to - bob opet s velkou hubou ukazal, ze umi akorat kecat a kdyz prijde na lamani chleba, tak se jako vzdy doposud vykrouti z toho alespon trosku sva slova podporit. Takze test s pivem muzeme kdykoli udelat.
Snad alespoň rozumíš té drogérii, co prodáváš.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no pamatuji jak jsi fnukal, kdyz jsem jednou kdysi daaavno udelal narazku na tvou femily, no koukam, ze jsi zmenil system a je to uz pro tebe bezne, no necham te u toho, je to tvuj styl, desne jsi mne tim ranil a dva az tri dny spat nebudu.
Je ale dobre sledovat, jak se umim trefit a jak te to zere. Viz. reakce ala podpis, narazky na mou praci apod. to je ono typicke "kdyz nevim kudy kam, zacnu druheho hanit kde se da a a neda". Takze jinak - napis si zase o picifuk, vymyslime slevicku, postovne zadara, at te to moc nepolozi a jedeme dal.
Zde se resi pivo a nabidka na test samozrejme plati. Muzes vzit i psika.
A pro klid ostatnich navrhuji udelat vlakno BOB a Goes, abychom temi zabomyslimi valkami furt nezasirali kazdou diskusi.
Je ale dobre sledovat, jak se umim trefit a jak te to zere. Viz. reakce ala podpis, narazky na mou praci apod. to je ono typicke "kdyz nevim kudy kam, zacnu druheho hanit kde se da a a neda". Takze jinak - napis si zase o picifuk, vymyslime slevicku, postovne zadara, at te to moc nepolozi a jedeme dal.
Zde se resi pivo a nabidka na test samozrejme plati. Muzes vzit i psika.
A pro klid ostatnich navrhuji udelat vlakno BOB a Goes, abychom temi zabomyslimi valkami furt nezasirali kazdou diskusi.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, onehdá jsme se domluvili i na tom, že nebudeš zesměšňovat mou přezdívku a ejhle - včera to najednou neplatilo. Takže posuzuj věci i podle sebe a ne podle toho, co se Tobě hodí do krámu a co ne. Když můžeš "faulovat" Ty, tak já taky. Pokud se budeš chovat korektně, tak věř, že já také!goes píše:no pamatuji jak jsi fnukal, kdyz jsem jednou kdysi daaavno udelal narazku na tvou femily, no koukam, ze jsi zmenil system a je to uz pro tebe bezne, no necham te u toho, je to tvuj styl, desne jsi mne tim ranil a dva az tri dny spat nebudu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to neumis nejaky hak na mne? dochazi ti napaditost? dyt ty jedine co uz tocis je akorat moje prace a moje zena.řidičBOB píše:Ano, onehdá jsme se domluvili i na tom, že nebudeš zesměšňovat mou přezdívku a ejhle - včera to najednou neplatilo. Takže posuzuj věci i podle sebe a ne podle toho, co se Tobě hodí do krámu a co ne. Když můžeš "faulovat" Ty, tak já taky. Pokud se budeš chovat korektně, tak věř, že já také!goes píše:no pamatuji jak jsi fnukal, kdyz jsem jednou kdysi daaavno udelal narazku na tvou femily, no koukam, ze jsi zmenil system a je to uz pro tebe bezne, no necham te u toho, je to tvuj styl, desne jsi mne tim ranil a dva az tri dny spat nebudu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, dělám Ti tím radost - alespoň někdo Tě "řeší"goes píše:Je ale dobre sledovat, jak se umim trefit a jak te to zere. Viz. reakce ala podpis, narazky na mou praci apod. to je ono typicke "kdyz nevim kudy kam, zacnu druheho hanit kde se da a a neda". Takze jinak - napis si zase o picifuk, vymyslime slevicku, postovne zadara, at te to moc nepolozi a jedeme dal.
K pičifukům jsem už řekl svoje - ať budeš zde lhát jakkoliv hloupě, tak já Ti na slevičky a poštovné budu srát i dál. A jak tak koukám, tak Tě hodně štve, že já nejsem jako mnozí ostatní, kterým Tu šmelinu z Polska prodáváš
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time