Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
heh...prodává to dost dlouho a neumí to ani nastavit! No, to je mi tedy prodejce
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
hokynářřidičBOB píše:heh...prodává to dost dlouho a neumí to ani nastavit! No, to je mi tedy prodejce
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nezakázal, ale nebudu publikovat cizí videa, když to autor může udělat sám. Proč to neudělá je jenom jeho věc, ale kdo by je chtěl mermomocí vidět, rád mu je u sebe v kanceláři předvedu. A místo planého kritizování konkurenční značky raději předveďte, jak na Multaradar reagují Belscorty. Nebo že by nebylo co předvádět?gebic píše:Ty mu čobol zakázal publikovat, protože stály stejně na <I>, jako vidíme na videu od Normíčka nebo výhradního prodejce z SK, který pak raději video smazal...
PS: Už je mi jasné proč má Normíček montáž na <I>, protože to zařízení celé je na <I>. A dát za něj 2000EUR může jen
Občas nestíhám ani zareagovat, když jsou tady takoví "profíci" co měli 3-4 detektory stejného typu a už o nich všechno ví. V porovnaní s nimi jsem jenom "amatér", co mu rukama prošlo několik stovek takových detektorů, takže se s nimi nemohu srovnávat. Odpověď nemusí být správná, stačí že je rychlá.řidičBOB píše:Vy jste ho neupozornil na žádnou...
Ale pokud by přece stál o můj názor, může mi kdykoliv zavolat a já mu to klidně řeknu.
Taky mám občas ten dojem. Já píšu o detektorech umístěných na palubní desce nebo sluneční cloně a v reakci je něco o stopách po přísavkách ...řidičBOB píše:A to je pak, jako když se bavím s blbým
Nepodlehl, ale vím proč Stinger detekuje Multaradar CD lépe než Belscorty a mohu se vsadit, že vy o tom nemáte ani ponětí.řidičBOB píše:Že Vy jste podlehl dojmu, že vlastníte patent na rozum?
Fakt? Tak mi prozraďte, kde v návodu se o tom dočtu. Mám před sebou návody k Blinderu, Laser Interceptoru a AL Gx, u Blinderu a LI je to jasné, ale u AL to nikde nevidím. Pokud myslíte různá skrytá nastavení, tak ty znám a jako prodejce je umím také nastavit, ale za 1. jsem psal o standardním (čti uživatelském) nastavení a za 2. to nastavení je trvalé a zpět do běžného režimu se dostanete jenom přehráním FW u dovozce. Navíc v nestandardní nastavení lze AL velice snadno zablokovat úplně a pokud nevíte malý fígl k jeho zprovoznění, který je neveřejný, tak máte AL v parkovacím módu natrvalo.VS* píše:ale umí...jen to člověk musí umět nastavit
Klidně tady mohu popsat celý postup nastavení i fígl pro odblokování zablokované AL. Snad vás to pak přesvědčí, ale rozmyslete si dobře, jestli o to fakt stojíte!gebic píše:hokynářřidičBOB píše:heh...prodává to dost dlouho a neumí to ani nastavit! No, to je mi tedy prodejce
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
To že to není ve volném návodu je jen dobře pro zákazníky... Navíc např. u toho blinderu to přepínání je opravdu "úžasné" a při konfliktu s PČR velmi jednoduše odhalitelné v jakém režimu to má jaké funkce...tam rušení zablokovat nejde a jen se otočným přepínačem přepíná mezi parkováním,detekcí a rušením...to i blbý soudní znalec uvede do stavu rušení. Takže tím bych se moc nechlubil.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A je to tady zase :AntiRadary.cz píše:rád mu je u sebe v kanceláři předvedu.
Zajímavé, že na mne reagovat stíháte...AntiRadary.cz píše:Občas nestíhám ani zareagovat, když jsou tady takoví "profíci" co měli 3-4 detektory stejného typu a už o nich všechno ví. V porovnaní s nimi jsem jenom "amatér", co mu rukama prošlo několik stovek takových detektorů, takže se s nimi nemohu srovnávat. Odpověď nemusí být správná, stačí že je rychlá.
Jestli s těmi stovkami detektorů máte zkušenosti jako s ALG9, tak to tedy potěš koště
To je opět jenom důsledek toho, že již poněkolikáté nejste schopen pochopit psaný text. Asi je to na Vás přespříliš.AntiRadary.cz píše:Taky mám občas ten dojem. Já píšu o detektorech umístěných na palubní desce nebo sluneční cloně a v reakci je něco o stopách po přísavkách ...
Jak jsem řekl: všichni jsou blbci, jenom soudruh kandidát věd je letadloAntiRadary.cz píše:Nepodlehl, ale vím proč Stinger detekuje Multaradar CD lépe než Belscorty a mohu se vsadit, že vy o tom nemáte ani ponětí.
Bezvadný! Po letech prodeje nějakého produktu netušíte, jak se nastavuje a místo přiznání této neznalosti vyhrožujete, že zveřejníte kompletní nastavování (které znáte) a které by mohlo hodně pomoci lidem jako Bc. Pýcha nebo policii. Já jsem tedy věděl, že jste stejný HAJZL jako ragamix, který pomohl PSR prodat MultaradaryCD a teď vydělává na faktu, že Stinger jej "umí" detekovat, ale netuším, jestli je ve Vašem zájmu se k tomu takto veřejně přiznávat na internetu. To by Vám asi nějaký Váš zákazník přišel rychle poděkovat, že děláte takové prasárny!AntiRadary.cz píše:Klidně tady mohu popsat celý postup nastavení i fígl pro odblokování zablokované AL. Snad vás to pak přesvědčí, ale rozmyslete si dobře, jestli o to fakt stojíte!
Je mi z Vás opravdu zle!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak tohle je silná káva. Já Gripen, prodejce antiradarů, který mám stejného nepřítele jako všichni ostatní antiradaristi (pro které pracuji), teď (všechny zradím a...) veřejně zveřejním jak nás odhalit. Hm, gartuluji. Co dál? Koupíte si samopal a všechny nás postřílíte?
Jak Ragamix Multaradar CD slovenské policii prodal: http://www.youtube.com/watch?v=yCgA3_j0r7U
Vážený pane ukázal jste svojí pravou tvář! Blahopřeji zákazníkům, kteří to od Vás koupili. Po tomto přečtení bych si šel být Vaším zákazníkem s Vámi "přátelsky popovídat". A pak se nedivte, když Vás někdo vyzve, ale k tanci to jistě nebude...
Pan Antiradary.cz právě ukázal nemožné, tedy že žid konvertoval k islámu.....
Jak Ragamix Multaradar CD slovenské policii prodal: http://www.youtube.com/watch?v=yCgA3_j0r7U
hold oblíbená praktika u tohoto pána... já už jen čekám kdy začne PČR nabízet multaradar CD....prostě zmrd
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale kdepak... Půjde do místního Telerána (Snídaně s Nohou, bo jak se to jmenuje), pozve Bc. Pýchu, Tržila a toho debila z hradeckého magosrátu a hezky jim předvede, jak to funguje, předá seznam nastavovacích kódů a jelikož v tom má praxi, tak zveřejní i jména a adresy svých zákazníků a volitelně ukáže i nějaké fotečky montáží.normicek píše:Co dál? Koupíte si samopal a všechny nás postřílíte?
Tohle je přece pravá tvář toho pana hodného, slušného a nezávislého prodejce antiradarů. Doufám, že teď už všichni, i ti nezúčastnění chápou, co je to za hajzla, který neváhá jít proti svým dlouholetým zákazníkům, když z toho vidí momentální prospěch.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time