řidičBOB píše:Uz vidim, jak mi policista zabavuje auto, ktereho hodnota je vicec nez v napadnem nepomeru k mozne sankci Asi bych se te zlovuli podrobil, ale tu nahradu vznikle skody spatnym postupem policisty, bych asi refundovat nechtel
Můžeš přece zaplatit kauci a auto si vyzvednout. Pochybuji, že by tvoje auto bylo dražší než kamion a že by ti vznikla vyšší škoda než dopravci, co mu zabaví policie kamion i s nákladem, ti dopravci také raději zaplatí kauci.
zrovna teď mi přistál na stole pamflet z MlBol...přestupek se stal v roce 2012 a paní referentka zaslala Výzvu na uhrazení složenky za spáchání správního deliktu a v klidu tam vysmahla §10 odst. (3), který v té době nebyl účinný. V závěru neopomněla poučit, že pokud provozovatel nezaplatí, tak započne správní řízení
řidičBOB píše:zrovna teď mi přistál na stole pamflet z MlBol...přestupek se stal v roce 2012 a paní referentka zaslala Výzvu na uhrazení složenky za spáchání správního deliktu a v klidu tam vysmahla §10 odst. (3), který v té době nebyl účinný. V závěru neopomněla poučit, že pokud provozovatel nezaplatí, tak započne správní řízení
Účinný byl, ale zněl jinak, stejně jako zní dnes odst. 4.