Táhneme na Brusel
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Táhneme na Brusel
Nebyva tu Pavproch?
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ne, ale brzo to pavproch bude mít na plotě tež...Snowman000 píše:Nebyva tu Pavproch?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, tak kam teda?!
http://www.kamemigrovat.cz/
http://www.kamemigrovat.cz/
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
To Švýcarsko pro řidiče asi nic moc, no. Z louže do bláta.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ale taky Isle of Man To bola vzdy moja dream country a to som nevedel, ze je to aj z inych hladisiek fajn
Casom tam budu urcite doplnat dalsie tak uvidime...
Casom tam budu urcite doplnat dalsie tak uvidime...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Mě prudí ta jízda vlevo. Samo si člověk zvykne na všechno, ale je to divný. Každopádně oni maj neomezenou na dálnicích nebo všude mimo obec? Jelikož si myslim, že tam dost možná ani žádná dálnice nebude, tak asi ta druhá možnost. Taky jsou tam řidiči hrozný lopaty, jel jsem tam (v UK teda ne na IoM) s místnim a ten slušnou dobu držel při přednosti ve svahu auto na záběru spojky. Úplně jsem slyšel tu utrápenou spojku, ty to tam mění snad po 20K km. Ale tak třeba to byla výjimka.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je asi jedine, ale ked si pozriem ceny jazdeniek v UK, tak mi to hned prestava vadit
Ta neobmedzena rychlost plati vsade mimo obec a myslim si ze prave z toho dovodu, by tam nemuseli byt vsetci lopaty...bud tam proste budu domaci, kt. si pojdu svoje a potom "turisti", co si tam prisli prevetrat svoje auta Jedine co mne vadi, ze je to od ruky k comukolvek inemu, ale ak by sa tam podaril poriadny job tak mi je to asi fuk. Pride mi to ako posledny motoristicky raj na zemi. Alebo existuje este niekde?
Ta neobmedzena rychlost plati vsade mimo obec a myslim si ze prave z toho dovodu, by tam nemuseli byt vsetci lopaty...bud tam proste budu domaci, kt. si pojdu svoje a potom "turisti", co si tam prisli prevetrat svoje auta Jedine co mne vadi, ze je to od ruky k comukolvek inemu, ale ak by sa tam podaril poriadny job tak mi je to asi fuk. Pride mi to ako posledny motoristicky raj na zemi. Alebo existuje este niekde?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Už mi visí.... Teda jako ve firmě....