Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
normicek
Autoškolák

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od normicek »

Nevím co bude ted špatně a z čeho budu nařčen, ale lepší už to podle mě nebude, navíc nebýt té odrazné dodávky, tak nevim nevim, jet tam 80 tak jsem v <> . Zpomalil jsem protože jsem je viděl, detekce je jaká je. Takových FP mám deně 10+.....

Při první detekci bylo genevo off a stinger detekoval uplně sám. Navíc genevo je na vertikálním držáku.

Jak Ragamix Multaradar CD slovenské policii prodal: http://www.youtube.com/watch?v=yCgA3_j0r7U
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

no, nejet 20 pod limit, tak máš detekci v paprsku :-(
Ale soudruh inženýr nám zcela jistě vysvětlí, že i tohle je lepší než nic a je lepší si koupit za 2000EUR DSI než v SK jezdit do +20 :D :D :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

VS* píše:myslím že ALG9RX prodáváte dost dlouho na to aby jste znal jeho oficiální název a použití- takže využívám jen HOMOLOGOVANÝ PARKOVACÍ ASISTENT
Právě že ALGx prodávám dost dlouho na to, abych věděl, co to doopravdy je. Vždyť to zařízení, na rozdíl od konkurenčních výrobků, nelze standardně přepnout do jenom parkovacího nebo jenom detekčního modu! Blinder, Laser Interceptor a Stinger to umí.
řidičBOB píše:Určitě neví...jenom od Vás měl asi 3 nebo 4, že? A najezdil s nimi stovky tisíc km... =))
A já jich měl a prodal 300 nebo 400, možná i víc. Kdo z nás má větší zkušenosti s technickými problémy a záludnostmi BEL 9xx?
řidičBOB píše:Ukažte mi troubu, který si v zahraničí nechá na čelním skle přenosný detektor?!
Za 1. bych vám jich mohl ukázat desítky a možná se nějaký přihlásí i tady, a za 2. jsem nikde nepsal o čelním skle. Dost zákazníku má nebo mělo detektor umístěný na palubní desce nebo na sluneční cloně, kde není až tak nápadný.
řidičBOB píše:no, nejet 20 pod limit, tak máš detekci v paprsku :-(
Ale soudruh inženýr nám zcela jistě vysvětlí, že i tohle je lepší než nic a je lepší si koupit za 2000EUR DSI než v SK jezdit do +20 :D :D :D
Určitě je to lepší než proti Multaradaru používat nějaký Belscort:

Kdo si porovná detekci tyto videa s normickovym videem, tak rozdíl uvidí sám.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše: A já jich měl a prodal 300 nebo 400, možná i víc. Kdo z nás má větší zkušenosti s technickými problémy a záludnostmi BEL 9xx
To, že jste jich prodal stovky, je vcelku možné....ale já s nimi mám mnohem více svých praktických zkušeností, protože jsem s nimi víc nacouval než Vy najel dopředu :D Navíc, pokud jste si všiml, na technický problém jsem tazate, na rozdíl od Vás, upozornil :ymparty:
AntiRadary.cz píše:Za 1. bych vám jich mohl ukázat desítky a možná se nějaký přihlásí i tady, a za 2. jsem nikde nepsal o čelním skle. Dost zákazníku má nebo mělo detektor umístěný na palubní desce nebo na sluneční cloně, kde není až tak nápadný.
Nepotřebuji nic ukazovat...to jsem dělal, když jsem byl hooodně malý :D
Je vidět, že ze zahraničím nemáte žádné zkušenosti a jenom plácáte blbosti. V zahraničí totiž velmi dobře vědí, že v ČR je vcelku velká tolerance detektorů a pouhý flek od přísavek na čelním skle umí vyprovokovat tamní policisty k velmi důkladné prohlídce celého vozu...a ne jenom jeho.
AntiRadary.cz píše:Určitě je to lepší než proti Multaradaru používat nějaký Belscort...
To je již ohraný song... Ano, tyto typy detektorů K pásmo detekují buď velmi špatně nebo vůbec a oba víme proč tomu tak je.
Ale detekce, kterou měl normicek, sice detekcí je, ale realné je úplně k hovnu. Jet tam takový Bond (rychlost si asi oba umíme představit), tak mu DSI ani nepípne. Jestli máte problémy i se zrakem, tak rychlost normickova vozidla byla cca 30kmh! a detekce tak 50m, když přimhouří oči i můj pes. Takže ono je prakticky jedno, zda je tam detekce 0 nebo taková, jak byla vidět na videu. Jestli to nevíte, tak detektor si zpravidla nepořizují lidé proto, aby jezdili podle předpisů.
O odrazech od toho bílého auta ani nemluvě a můžem jenom spekulovat o tom, jak moc i této nicotné detekci to pomohlo. Mimochodem - na internetu se ještě neobjevilo video, kde by byla detekce DSI na K pásmo, použitelná v praxi.
Navíc videa, na které jste sem hodil odkaz, natočil dovozce Stingeru do SR, známý to lhář a hvězda Telerána.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
dobbs
Autoškolák

Příspěvek od dobbs »

AntiRadary.cz píše:Určitě je to lepší než proti Multaradaru používat nějaký Belscort:

Kdo si porovná detekci tyto videa s normickovym videem, tak rozdíl uvidí sám.
Máte tam i nějaké detekce Stingeru z daného testování?
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:To, že jste jich prodal stovky, je vcelku možné....ale já s nimi mám mnohem více svých praktických zkušeností, protože jsem s nimi víc nacouval než Vy najel dopředu :D Navíc, pokud jste si všiml, na technický problém jsem tazate, na rozdíl od Vás, upozornil :ymparty:
Jenže já jsem nejenom prodal stovky těchto detektorů, ale i dlouhá léta je testoval a vyřizoval reklamace, takže mám zpětnou vazbu od stovek zákazníku, kteří s detektory určitě nejezdili 100x víc než vy. Upozornil jste jenom na jednu ze závad, kterou lehce zjistí sám a která není pro majitele moc kritická. Na závadu, která jej může stát řidičák jste jej neupozornil a nejspíše ani netušíte, o co se jedná.
řidičBOB píše:Je vidět, že ze zahraničím nemáte žádné zkušenosti a jenom plácáte blbosti. V zahraničí totiž velmi dobře vědí, že v ČR je vcelku velká tolerance detektorů a pouhý flek od přísavek na čelním skle umí vyprovokovat tamní policisty k velmi důkladné prohlídce celého vozu...a ne jenom jeho.
Bylo by vhodně si příspěvek, na který chci reagovat, nejdříve pořádně přečíst:
AntiRadary.cz píše:... a za 2. jsem nikde nepsal o čelním skle. Dost zákazníku má nebo mělo detektor umístěný na palubní desce nebo na sluneční cloně, kde není až tak nápadný.
řidičBOB píše:Ano, tyto typy detektorů K pásmo detekují buď velmi špatně nebo vůbec a oba víme proč tomu tak je.
Já to vím, ale pochybuji, že to víte i vy ... :D
řidičBOB píše:Ale detekce, kterou měl normicek, sice detekcí je, ale realné je úplně k hovnu. Jet tam takový Bond (rychlost si asi oba umíme představit), tak mu DSI ani nepípne.
Takže i kdyby jel v protisměru, tak je mu detekce pár stovek metrů k ničemu?
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
gebic
Pan Řidič

Příspěvek od gebic »

dobbs píše:Máte tam i nějaké detekce Stingeru z daného testování?
Ty mu čobol zakázal publikovat, protože stály stejně na <I>, jako vidíme na videu od Normíčka nebo výhradního prodejce z SK, který pak raději video smazal... ;))

PS: Už je mi jasné proč má Normíček montáž na <I>, protože to zařízení celé je na <I>. A dát za něj 2000EUR může jen :(|)
Naposledy upravil(a) gebic dne ned 17 úno 21:59, celkem upraveno 2 x.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše: Na závadu, která jej může stát řidičák jste jej neupozornil a nejspíše ani netušíte, o co se jedná.
Vy jste ho neupozornil na žádnou...

AntiRadary.cz píše: Bylo by vhodně si příspěvek, na který chci reagovat, nejdříve pořádně přečíst
Bylo by vhodné, kdyby jste se už naučil chápat psaný text....což Vám velmi často činí nepřekonatelný problém. A to je pak, jako když se bavím s blbým :))
AntiRadary.cz píše: Já to vím, ale pochybuji, že to víte i vy ... :D
Že Vy jste podlehl dojmu, že vlastníte patent na rozum? Ale klidně s tím pocitem žijte, že víte jenom Vy - mě je to u prdele.
AntiRadary.cz píše: Takže i kdyby jel v protisměru, tak je mu detekce pár stovek metrů k ničemu?
Protisměr vcelku spolehlivě detekují i jiné detektory...viz. to video.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

a jedno měření v UH-radar nenápadný a piráti co se snažili rychle projed křižovatkou byly jasní

PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

AntiRadary.cz píše:Právě že ALGx prodávám dost dlouho na to, abych věděl, co to doopravdy je. Vždyť to zařízení, na rozdíl od konkurenčních výrobků, nelze standardně přepnout do jenom parkovacího nebo jenom detekčního modu! Blinder, Laser Interceptor a Stinger to umí.
ale umí...jen to člověk musí umět nastavit B-)
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Odpovědět