Road Cafe Pardubice
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: Road Cafe Pardubice
Řídit bych taky neřídil. Nejsem strojvůdce.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
to fakt usetrim, kdyz zavedli tu uzadsnou originalni colu a jedna lahvinka mensi, nez 0,3, stoji 45,-Jelass píše:Aspoň Caddy ušetří, na rozdíl od nás My se známe asi půlku Vaší doby ( kura to to letí ) a teda taky jako nic, ale 2x nebo 3x to byla moje vina.Pickuper píše: nic si z toho nedělej.........já Caddyho znám minimálně 7 roků a pivo jsem s ním nikdy nepil
BombaPickuper píše:tak po zásahu vyšší moci to aktutálně vypadá, že se s největší pravděpodobností zúčastním
to znamena, ze se stavi s amuzes pit nebo se nemuzes stavit? Dekodovani tohto sdeleni neni zclea jednioznacneHondaMan píše:Cestu "kolem" mít budu, ale neřídím.
To znamená, že budu muset řidiči vysvětlit, že se potřebuje podívat na ošklivou F650 a dát si po 40 minutách jízdy pauzu
Nic moc neslibuji, mám být ve 3 v deštném, ale na jednu colu bych se zastavit mohl.
//edit: Tak jsem se bavil s řidičem a vypadá to slibně. Jen se "bojí" přijet v hybridu
Nic moc neslibuji, mám být ve 3 v deštném, ale na jednu colu bych se zastavit mohl.
//edit: Tak jsem se bavil s řidičem a vypadá to slibně. Jen se "bojí" přijet v hybridu
2.9T RWD
at se neboji, hybridy spatne hori
naopak, bude to zajimavy kontrast k te F650 Teda doufam, ze je na tom dobre videt, ze to je hybrid, at to stoji za foceni )
naopak, bude to zajimavy kontrast k te F650 Teda doufam, ze je na tom dobre videt, ze to je hybrid, at to stoji za foceni )
Zvyšuji pravděpodobnost své účasti na 96,475 %. A jestli přijde i Pick, tak bomba
jojo... aplni se to i z druhe strany, nakonec to nebude three men show
tady se k tomu rozvinula take velmi plodna diskuse
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... nt_count=1
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... nt_count=1
Herr Pick dorazí s naprostou jistotouDaciaFan píše:Zvyšuji pravděpodobnost své účasti na 96,475 %. A jestli přijde i Pick, tak bomba
Niko nadžanel ko kerdža