Road Cafe Pardubice
Re: Road Cafe Pardubice
urcite ne, o poznavani lidi tady jde oboustranne
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Jak řekl Caddislav, přemýšlím.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
to furt nevis, v kolik dorazis a cim?
nic si z toho nedělej.........já Caddyho znám minimálně 7 roků a pivo jsem s ním nikdy nepil Caddy totiž všude musí autem a pak zbejvá už jen ten vanilkovej šejk, raritní cola Fentimans a podobný blivajzyJelass píše:Já nakonec musím autem, taky jsme se těšil na pívo, ale tak co, bude jen nějaký burger
Niko nadžanel ko kerdža
WelcomeRiley píše:V sobotu mám volno a pár místních fandů bych rád osobně poznal . Pokud vám to nebude vadit, klidně bych se stavil.
Mondeo 2004 Turnier 2.0i
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
Aspoň Caddy ušetří, na rozdíl od nás My se známe asi půlku Vaší doby ( kura to to letí ) a teda taky jako nic, ale 2x nebo 3x to byla moje vina.Pickuper píše: nic si z toho nedělej.........já Caddyho znám minimálně 7 roků a pivo jsem s ním nikdy nepil
Mondeo 2004 Turnier 2.0i
tak po zásahu vyšší moci to aktutálně vypadá, že se s největší pravděpodobností zúčastním
Niko nadžanel ko kerdža
- Volivovej volej
- Mistr volantu
To do jisté míry modifikuje i mé finální rozhodnutí.Pickuper píše:tak po zásahu vyšší moci to aktutálně vypadá, že se s největší pravděpodobností zúčastním
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""