v republice jsou snad tři, přičemž dva z nich maj standardní motor Cummins, ten na tý fotce Caddyho má jako jedinej v evropě Caterpillar ......a jinak, sedí se v tom fakt hardcorově....vyzkoušenopavproch píše:u nás v republice fakt nědo něco takového má?
Road Cafe Pardubice
Re: Road Cafe Pardubice
Naposledy upravil(a) Pickuper dne čtv 14 úno 07:25, celkem upraveno 1 x.
Niko nadžanel ko kerdža
je mi líto přátelé, bohužel rodinná oslavaCaddy píše:v sobotu ve 14:30 male setkani, kdyby se chtel nekdo pridat... Zatim teda jen ja, jelass a kamos s fordem F650 Premysleji dalsi, vcetne volivoveho voleje, ale je treba jednat
Niko nadžanel ko kerdža
sakra, to je skoda, hlavne kvuli Tobe jsme to sem psal....ostatni prdel tezko zvednou
a co slavit v RC?
a co slavit v RC?
Klidně bych šel taky, jestli bude místo, sice jsem spíš pasivní čtenář několika fór a zasranej multinick, ale konečně bych poznal opravdového gurua Caddyho a navíc jsem pohodový pivní společník. A taky znám osobně pana Řehoře, takže jsme vykrytý, kdyby tu MPLB vyhlásila protektorát
jsi vitan, i kdyz nas bude malo..ale o to lepe se pokeca My s Jelassem budeme od 14:00, Pavel asi taky, Mickey89 prijede na 15:00 a mozna pozdeji i nekdo dalsi
Akorat by me zajimalo, cehoje Caddy guru, guru byl vzdy Mello
Akorat by me zajimalo, cehoje Caddy guru, guru byl vzdy Mello
kvůli mě si to psát nemusel, vzhledem k tomu, že poslední dobou jsem navýšil návštěvy v RC na min. 6dní/týden tak by jsme se tam tak jako tak potkali . Akorád zrovna tenhle tejden je bídnej. Byl jsem včera a dřív než v neděli se tam už nedostanu .Caddy píše:sakra, to je skoda, hlavne kvuli Tobe jsme to sem psal....ostatni prdel tezko zvednou
a co slavit v RC?
a jako fakt mě ta oslava sere.........ale bohužel přes to vlak nejede, takže s mojí maličkostí někdy příště....
Niko nadžanel ko kerdža
..podle Pavla seš guru US vozů.....prej víš úplně všechno, mi říkalCaddy píše:Akorat by me zajimalo, cehoje Caddy guru, guru byl vzdy Mello
Niko nadžanel ko kerdža
to si jen vybudoval takvoy dojem, nevim proc
Já nakonec musím autem, taky jsme se těšil na pívo, ale tak co, bude jen nějaký burger
Mondeo 2004 Turnier 2.0i
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
p.: Dodge Grand Caravan SE 3.3V6 FFV 2008
V sobotu mám volno a pár místních fandů bych rád osobně poznal . Pokud vám to nebude vadit, klidně bych se stavil.
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73