Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od pavproch »

VS* píše: pavproch: detektor detekovat laser umí ale ochrana proti změření laserem je to NULOVÁ! Prostě detektor se někdy ozve a když už se teda ozve tak šance něco ubrzdit je nulová, navíc se běžně ozve pozdě.
ufff, tak sme se domluvili, o to mi šlo...... ;)

v 99,99% je opravdu nulová, existují ojedinělé vyjímky, kdy mě upozorní předem na měření laserem (viz výše), tím ovšem nechcu říct, že se na takovou "ochranu" dá spolehnout... nedá......
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

detekci laseru má i cobra a podobné šmejdy...

pokud nemáš rušičku tak jak víš že tě detektor upozornil předem a že neměřili zrovna tebe když se ozval detektor?nebo auto za tebou?
Mě za několik let detektor nikdy neupozornil předem...buď pípl až při měření a nebo později....případně vůbec.
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Ach jo, nějak mi asi není rozumět, takže znova: mám STiR a vím, že mě NEOCHRÁNÍ ani nedokáže VAROVAT před změřením laserem. Jen píšu, že se mi už DVAKRÁT stalo, že mi pípnul "laser alarm" když jsem jel v těsné koloně a měřili toho přede mnou. Nic víc, nic míň.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Beny9700
Pan Řidič

Příspěvek od Beny9700 »

pavproch píše:Ach jo, nějak mi asi není rozumět, takže znova: mám STiR a vím, že mě NEOCHRÁNÍ ani nedokáže VAROVAT před změřením laserem. Jen píšu, že se mi už DVAKRÁT stalo, že mi pípnul "laser alarm" když jsem jel v těsné koloně a měřili toho přede mnou. Nic víc, nic míň.
Jinými slovy, jedeš-li v koloně a oni někoho měří před tebou, tak pokud tě náhodou trefí nějaký odraz laseru, nebo tě trefí při zaměřování toho auta před tebou, tak tě to může varovat.

Pokud jedeš sám, tak ti to sdělí, že jsi byl změřen a máš pár metrů na to odbočit do polí a ujet a nebo po vzoru nahánějících passátů hodit ručku, obrat o 180 a pryyyč :D
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám :-). Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera :-).
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Beny9700 píše:
Jinými slovy, jedeš-li v koloně a oni někoho měří před tebou, tak pokud tě náhodou trefí nějaký odraz laseru, nebo tě trefí při zaměřování toho auta před tebou, tak tě to může varovat.
A tohle je zbytečné, protože Tě stejně měřit nemohou....
Beny9700 píše:Pokud jedeš sám, tak ti to sdělí, že jsi byl změřen a máš pár metrů na to odbočit do polí a ujet a nebo po vzoru nahánějících passátů hodit ručku, obrat o 180 a pryyyč :D
:D :D :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

pavproch: já tě chápu ale jen se ptám jak můžeš vědět že měřili toho před tebou?? Já bych spíš řekl že měřil tebe případně toho za tebou....jelikož auto před tebou tě stínilo takže detekce by byla dost problémová...to možná tak přenoska by něco chytla skrz okna...takže bych netvrdil že měřili toho před tebou...
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

beny: a jaký má to otočení se smysl?? jednak stejně mají fotku kterou ti pošlou a navíc si za tebou klidně můžu vyjed pokud by jim to tvé překročení stálo za to ;-) takže reálná hodnota tohoto je 0...spíš ti za "pokus o ojetí" dají vyšší cenové ohodnocení :-)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Existuje někdo normální, kdo by akceptoval na V1 "laser" ON??? Tohle je standardní průjezd křižovatkou s infrapřísvitem.
Sice to není točeno na dvě kamery, profesionálním studiem a v autě neseděli nezávislí svědci, ale zase nabízím možnost osobního předvedení této fíčury :D

...BTW: dneska jsem byl ve Zlíně a pouze za cestu tam cca 25 FP na laser a 6 FP na Ka pásmu :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Beny9700
Pan Řidič

Příspěvek od Beny9700 »

VS* píše:beny: a jaký má to otočení se smysl?? jednak stejně mají fotku kterou ti pošlou a navíc si za tebou klidně můžu vyjed pokud by jim to tvé překročení stálo za to ;-) takže reálná hodnota tohoto je 0...spíš ti za "pokus o ojetí" dají vyšší cenové ohodnocení :-)
Situace je vážná, jsme v prde.., český národ ztrácí smysl pro humor. :-o

A jak můžou vědět, že se točím kvůli jejich měření?
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám :-). Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera :-).
anti-antiradary.cz
Autoškolák

Příspěvek od anti-antiradary.cz »

Obecně detektory radarů laser detekují opravdu pouze sporadicky a i když existují vyjímky, tak i ty jsou funkční cca jako antiradary Cobra, Whistler, Noxo a jim podobné na radar = NA NIC.

Pokud někdo detektor oproti laseru hodlá používat stylem zapípá - otočím se a ujedu, tak je více než bláhový...

Jediná účinná ochrana oproti laseru je laserová rušička!
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
Odpovědět