TGT - The Grant Tour/Top Gear Talk
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Top Gear talk
Bentley fakt nemalo chybu, chcel by som vidiet v akom stave bolo po tych par skokoch,no Mr. Meeke sa s tym fakt nes*al
A ci tam mali alebo nemali 143 MPH to mi fuk...kazdopadne toto je buducnost rally, lepsie nez cela jedna sezona novodobej WRC...ziadne obmedzenia okrem cenovych a cisto seriovky poprosim
A ci tam mali alebo nemali 143 MPH to mi fuk...kazdopadne toto je buducnost rally, lepsie nez cela jedna sezona novodobej WRC...ziadne obmedzenia okrem cenovych a cisto seriovky poprosim
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jasně že to bylo prostříhaný, ale to je celkem fuk.
Dost mě pak zabil P45 v knihovně a parodie na DD (trochu víc natahovaná).
Dost mě pak zabil P45 v knihovně a parodie na DD (trochu víc natahovaná).
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
Tohle bylo naprosto luxusní, jak tam odpálil ten dvoutakt a vesele sfištěl pryč .KFL píše:Dost mě pak zabil P45 v knihovně ...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jojo P45 nemělo chybu
Jestli by se někomu hodily české titulky, tak k celé 19. řadě budou na http://topgear.sovicka.net
Všichni známe myslim. Od jinud už je netaham.
Jinak první díl bomba. Rally super, P45 vtipný, huyara taky bomba(můžu doporučit dokument megatovárny od National Geographic, tam se v jednom díle zabejvali výrobou a tim, jakej je Horatio puntičkář a "blázen")..
Už se těšim na další díl. A hlavně na speciál, volba aut se zdá super.
Jinak první díl bomba. Rally super, P45 vtipný, huyara taky bomba(můžu doporučit dokument megatovárny od National Geographic, tam se v jednom díle zabejvali výrobou a tim, jakej je Horatio puntičkář a "blázen")..
Už se těšim na další díl. A hlavně na speciál, volba aut se zdá super.
TSs
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Sitrap :
TG epizoda 2, dalsi fajny diel, no aj tak ma america trip nechal nejako chladnejsim nez som cakal (iked battle na okruhu to zachranil)
TG epizoda 3, no jednoducho good old Top Gear, perfektny diel aj ked koniec ma trochu rozsmutnel ...no a dokonca aj host bol zaujimavy a pozeratelny
TG epizoda 2, dalsi fajny diel, no aj tak ma america trip nechal nejako chladnejsim nez som cakal (iked battle na okruhu to zachranil)
TG epizoda 3, no jednoducho good old Top Gear, perfektny diel aj ked koniec ma trochu rozsmutnel ...no a dokonca aj host bol zaujimavy a pozeratelny
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
-
- Pan Řidič
Taky se mi libily posledni 2 dily. P45 a SIARPC jsem sice vynechal, ale zbytek se mi libil. Jen by hosi nemuseli porad nadavat na Viper. Bylo to jen pro show, mohli si to odpustit. Ani vtipne to nebylo.
Na vcerejsi dil se tesim, jen ho zkouknu az ke konci tydne.
Na vcerejsi dil se tesim, jen ho zkouknu az ke konci tydne.
No druhej díl docela slabota.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
Me moc nebavila cast na okruhu ani P45, nejak uz mam dost tech jejich vytvorenejch aut
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i