Ojete sportaky - zajimave nabidky
Re: Ojete sportaky - zajimave nabidky
vasco: jenze u typka, ktery se oblika jako baba se to da pochopit
len tie co maju strme celne sklo a vzduchove chladenie, bez toho to nie je porsche
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Mně se taky líbí 993 asi nejvíc ze všech, ale i aktuální 997 je pěkná a pro lidi s mejma zkušenostma by asi nejnovější bylo nejlepší.
TSs
Mne ano, hlavne tim, ze jsou mensi a lehci. Kdyz si vedle sebe postavis 964 a 997 (a to je i 997 porad relativne male auto), je to vizualne velky rozdil. U starych 911 je forma mnohem vice poplatna funkci a tak to mam rad. Zakladni tvary jsou podobne, tak proc by se mi nelibily?goes píše:vam se ta starsi porsche vazne libi?
Navic je tu vodni chlazeni, ktere prislo z jedineho duvodu - plneni emisnich norem. Tim autu pribyla spousta zbytecnosti, uz jen nejakych 25 litru chladici kapaliny (ruzne dle verze), ktere pridaji autu podobne mnozstvi kilogramu navic. A k tomu mas trubky, chladice, komplikovanejsi konstrukci motoru...
Proste 911 ma byt vytunenej brouk a to s 996 skoncilo.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
porsche ma 25 litru chladici? kura to je palka, jak clovek musi kupit fridex jinak funkcnost neresim, vizualnost ano. mi se na druhou stranu nelibi extras ani soucasna porsche, mimo gej boxteru
To vis, pro me jsou to spojene nadoby, i forma musi byt funkcni Jinak zrovna Boxster se mi ze vsech "normalnich" Porsche libi nejmene, to je opravdu gaycar
Jinak tech 25 litru je krutych, ale to tak holt musi byt u vseho co tahne chladivo az dopredu. Treba Aventador to ma stejne, viz http://www.autoforum.cz/predstaveni/lam ... e-odhaleno
Jinak tech 25 litru je krutych, ale to tak holt musi byt u vseho co tahne chladivo az dopredu. Treba Aventador to ma stejne, viz http://www.autoforum.cz/predstaveni/lam ... e-odhaleno
Skanz3n
Skanz3n
kura S120 toho 25 litru nemela
Ale take je tam toho dost, parkrat jsem to vypoustel 8-10 litru? Holt mene koniku, mensi chladic, mene chladiva
Skanz3n
Skanz3n