BMW Divize
Re: BMW Divize
KOPP: na odkazu výše je rozlišení 1600 na 900,to je málo co?
http://www.fotohavlin.cz/Zakazky/AWD-Lu ... &lb=1&s=X3
http://www.fotohavlin.cz/Zakazky/AWD-Lu ... &lb=1&s=X3
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
tak originál BMW baterie vydržela 13 let a 272 000 km, ještě by něco málo dala, ale raději jsem už udělal výměnu
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
mně kdysi v e36 umřela originál baterka přesně po 4 letech/120kkm a to tak, že sem jeden den odešlel od plně funkčního auta v garáži a druhej den bylo autí úplně mrtvé
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
já jsem normálně jezdil pak jsem asi dvě hodiny stál, nastartoval ujel asi 5 km, zastavil, vypnul motor, došel do kufru, nastartoval bohužel jsem znova vypnul, znova do kufru a už nenastartoval, musel jsem přes kabely a to hned na první tuknutí
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Podla vsetkych indikacii mam u mna este origo baterku od vyroby...zatial 12,5 roka a 270tisic...
Zatial zije sice raz uz umrela ale nie jej vinnou, ale mojou, nechat zapnute svetla mozem len ja
Zatial zije sice raz uz umrela ale nie jej vinnou, ale mojou, nechat zapnute svetla mozem len ja
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Originál baterka v E46 330d Touring vydržela 11 let. Ještě startovala, ale stylem "huuu huuu huuu, no tak dobře, kadle kadle". No a ve chvíli, kdy jsme jeli na prodloužený víkend na druhý konec republiky v těch mrazech s mrňousem, jsem ji radši preventivně vyměnil, nechtěl jsem zůstat s autem třeba na Komáří vížce v podobné vánici, jakou jsme tam rok předtím zažili. Koupil jsem Vartu Silver, přesně tu samou jako tam byla, jen místo 95Ah jsem koupil 100Ah a do toho zadního blatníku pasovala perfektně.
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
to jsem taky zažil, jen to bylo výrazně rychlejší....v garáži jsem normám nastartoval, vyjel na ulici, chcípnul abych pozavíral vrata a když jsem se k autu vrátil, tak naprostá elektrická smrt....ani jedna kontrolka nezažhnula, jak kdyby mi za těch 30sekund nepřítomnosti někdo ukradl baterkupavproch píše:mně kdysi v e36 umřela originál baterka přesně po 4 letech/120kkm a to tak, že sem jeden den odešlel od plně funkčního auta v garáži a druhej den bylo autí úplně mrtvé
Niko nadžanel ko kerdža
Teď jsem mluvil s kamarádem, který poslední tři roky používal jako celoroční daily car M3 e46 se skořepinou, aby seděl níž a líp cejtil auto. A oznámil mi, že Mko prodal a má objednáno 335ix M-paket AT a ještě si přiobjednal aktivní řízení.
RWD
Si mohl rovnou objednat 320d, to aspoň málo žere
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!