A když slavná RZS nebude u mě dřív než-li já s přítelkyní v nemocnici, tak co?ultima ratio píše:Tak v tom případě zavolat RZS, jsou vybaveny i na porody.
Osoba blizka konci??
Moderátor: řidičBOB
Re: Osoba blizka konci??
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, řidič ještě navíc odmítl lékařské vyšetření na alkohol, krom toho že překročil rychlost. Ale byl uznán vinen z obou přestupků, ne jen z jednoho.GeneHawkins píše:"a odmítnutím lékařského vyšetření po výzvě policisty"
Ono je potřeba to číst celé.
Naposledy upravil(a) ultima ratio dne ned 03 úno 22:59, celkem upraveno 1 x.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Proč by nebyla dřív? Logicky dříve bude, když má modré majáky a tím i právo přednostní jízdy.Weeper píše:A když slavná RZS nebude u mě dřív než-li já s přítelkyní v nemocnici, tak co?ultima ratio píše:Tak v tom případě zavolat RZS, jsou vybaveny i na porody.
- michal.kolesa
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Dnes něco jak zamezit výmluvám na osobu blízkou na zpravodajském kanále a portále ČT24 veřejnoprávní České televize v článku: Nový přístup policie: Zaplaťte pokutu, nebo dál nejedete
Michal Kolesa
(ze zdravotních důvodů nemohu mít řidičské oprávnění - řidičský průkaz )
29 let, Invalidní důchodce, Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Auta
Vysněné auto: Terénní Jeep 4x4 s výkonem nad 150 kW
(ze zdravotních důvodů nemohu mít řidičské oprávnění - řidičský průkaz )
29 let, Invalidní důchodce, Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Auta
Vysněné auto: Terénní Jeep 4x4 s výkonem nad 150 kW
To můžeš říct jenom proto, že mě neznáš. (pokud nebereme v potaz, že jenom hloupě provokuješ)
kolesa - to bylo dnes i v hlavních událostech na ČT1 tušim. Snad archiv. Každopádně se tam nevyrojilo tolik nesmyslů, jak už to v případě médií bývá. Což jsem se divil.
kolesa - to bylo dnes i v hlavních událostech na ČT1 tušim. Snad archiv. Každopádně se tam nevyrojilo tolik nesmyslů, jak už to v případě médií bývá. Což jsem se divil.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Já neprovokuji, prostě mám jiný názor, který je navíc potvrzen i rozsudkem NSS.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Che che, jak se ten advokát bezmocně rozčiloval.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Uz vidim, jak mi policista zabavuje auto, ktereho hodnota je vicec nez v napadnem nepomeru k mozne sankci Asi bych se te zlovuli podrobil, ale tu nahradu vznikle skody spatnym postupem policisty, bych asi refundovat nechtel
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nekdy vyzkousej, chytrakuultima ratio píše:Tak v tom případě zavolat RZS, jsou vybaveny i na porody.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time