Fičury, které v autě nechceme

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
KDB
Mistr volantu

Re: Fičury, které v autě nechceme

Příspěvek od KDB »

Prudce brzdit není problém, nesmíš zablokovat kola :D
MG - radost až na kost.
karelpipa
Pan Řidič

Příspěvek od karelpipa »

Felda neni tak přidušená, proto se s ní tak skvěle jezdí (do určitý rychlosti :-D ) Elekotrnickej plyn a hlavně nastaveni ECU za to může.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou :))
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

karelpipa píše:Felda neni tak přidušená, proto se s ní tak skvěle jezdí (do určitý rychlosti :-D ) Elekotrnickej plyn a hlavně nastaveni ECU za to může.
To mi připomnělo mou krátkou zkušenost s Opel Corsa nevímjakégenerace, která měla motor 1.2 o výkonu asi 37 kW. Do 50 km/h to bylo naprosto boží auto.
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

EL_XEL píše:
karelpipa píše:Felda neni tak přidušená, proto se s ní tak skvěle jezdí (do určitý rychlosti :-D ) Elekotrnickej plyn a hlavně nastaveni ECU za to může.
To mi připomnělo mou krátkou zkušenost s Opel Corsa nevímjakégenerace, která měla motor 1.2 o výkonu asi 37 kW. Do 50 km/h to bylo naprosto boží auto.
Řekl bych až do 80. V Praze na semaforech jsem byl králem.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

podobne se choval Citroen Saxo 1.1i, kone uz nevim, ale vazilo to snad 800 kg a az do 100 kmh s tim bylo spousta srandy
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
reactor
Autoškolák

Příspěvek od reactor »

Velmi podobně, pružně a zábavně se taky chovalo autíčko na které strašně rád vzpomínám a to Toyota Starlet 1,4i P9 (rv.98) s 55kW a necelejma 900kg. Bylo to nerozbitné, nesmrtelné, neporuchové a přítulné autíčko. Vždycky mě zajímalo, jak se asi mohla chovat turbo verze (bohužel prodávána pouze v Japonsku) s 98kW.
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

GeneHawkins píše:
EL_XEL píše:
Řekl bych až do 80. V Praze na semaforech jsem byl králem.
Bylo to auto tehdejší přítelkyně, já s tím jezdil většinou po městě (na parkování to bylo lepší než můj tehdejší Golf IV), tak proto těch 50. Ale pamatuju, že jsme jednou jeli na týden na Vysočinu a po sklopení sedadel jsme do kufru dali dvě horská kola, proviant i oblečení (dodnes nechápu, ale ještě mám někde fotku kufru).

Trošku problém byl s cestou, kdy za Tišnovem směrem na Nové Město na Moravě jsou dvě velmi prudká stoupání a tahle Corsa to nedala ani na dvojku, musel jsem potupně řadit za jedna :-D
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

My sme koupili na podzim C1 a nemuzu se ji nabazit. Clovek s tim neporusi predpisy, ale pritom te srandy s tim.. Do mesta perfektni
Mirek
jack daniels
Pan Řidič

Příspěvek od jack daniels »

Raději Pandu :D
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

jack daniels píše:Raději Pandu :D
Captain Obvious reporting for duty! 8-x