Ojeté auto pro 18-ti letého
Re: Ojeté auto pro 18-ti letého
jarka - díky už jsem se kouknul ale píše se, že ta spotřeba je celkem vysoká, je to pravda?
Asi jo když to v testech píšou, osobní zkušenost nemám... Ale kolem 10l bude žrát každý auto který trochu pojede a budeš aspoň trochu využívat potenciálu motoru. Mě svýho času žrala Ibiza htp 8.6l (za nějakých 60kkm). Teď s Ignisem je to těch 9l a z CTR jsem na 12l...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Ještě mě napadla dvojice Saxo VTS a P106 S16. Obojí s 1.6, výkon nějak přes 80kW. Byl jsem svezen a jelo to výborně.
jarka-jasný no.. ale stejně nějakejch 10l kombi spotřeby je celkem dost...
MiN - Citroena bohužel ne, z osobních důvodů
No a ten Peugeot asi pro mě taky nebude špatný auto...
Ale stejně, když to všechno porovnám s tou MX-5... Snowman000 mi nasadil brouka do hlavy
MiN - Citroena bohužel ne, z osobních důvodů
No a ten Peugeot asi pro mě taky nebude špatný auto...
Ale stejně, když to všechno porovnám s tou MX-5... Snowman000 mi nasadil brouka do hlavy
MX-5 je super, o tom žádná.
To teda jo
Co myslíte.. Za těch 100 000Kč se mám spíš koukat po NA (což je, jestli jsem to dobře pochopil nejstarší verze s výklopnými předními světly) nebo po NB(což by měla být podle mě novější verze už s klasickými světly) ?
Co myslíte.. Za těch 100 000Kč se mám spíš koukat po NA (což je, jestli jsem to dobře pochopil nejstarší verze s výklopnými předními světly) nebo po NB(což by měla být podle mě novější verze už s klasickými světly) ?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Za tu MX-5 sa ospravedlnujem
Kazdopadne za tych 100tisic (ak v tom nie je zaratany pociatocny servis a naklady po kupe) by som urcite pozeral generaciu NB. Uplne najsamlepsia by bola 10th Anniversary edicia z 1999 roku... motor 1,8l 140k, 6st. prevodovka, samosvor Ale po tu bude treba urcite do Reichu...
K maximalnej spokojnosti bude ale aj tak stacit klasicka 1,6-ka NB, len odporucam kupovat uz aj s Hard-Topom...pomoze to k celorocnej univerzalnosti a clovek ma mensi strach to auto potom niekde nechat dlhsie. A ore zaciatok bude 110k v tonovom aute bohate stacit.
Ad spotreba: Ani jedno z tu spominanych aut nebude urcite jazdit za viac ako 10 pri beznom, akcnom jazdeni a pri lahkej nohe nebude problem sa dostat k 7-im...
Kazdopadne za tych 100tisic (ak v tom nie je zaratany pociatocny servis a naklady po kupe) by som urcite pozeral generaciu NB. Uplne najsamlepsia by bola 10th Anniversary edicia z 1999 roku... motor 1,8l 140k, 6st. prevodovka, samosvor Ale po tu bude treba urcite do Reichu...
K maximalnej spokojnosti bude ale aj tak stacit klasicka 1,6-ka NB, len odporucam kupovat uz aj s Hard-Topom...pomoze to k celorocnej univerzalnosti a clovek ma mensi strach to auto potom niekde nechat dlhsie. A ore zaciatok bude 110k v tonovom aute bohate stacit.
Ad spotreba: Ani jedno z tu spominanych aut nebude urcite jazdit za viac ako 10 pri beznom, akcnom jazdeni a pri lahkej nohe nebude problem sa dostat k 7-im...
Naposledy upravil(a) Snowman000 dne stř 30 led 20:29, celkem upraveno 1 x.
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Neomlouvej se, naopak
No ten servis-s jakou částkou mám počítat? Asi záleží na stavu auta, že?
No jinak se v těch údajích moc nevyznám a občas něco nechápu, tak se o tom budu muset něco našprtat a získat si přehled, ikdyž se mi stránky o mx5 hledaj docela blbě, obzvlášť pak inzerce...
Hard Top.. tzn. žádná plachta, chápu to správně?
A to s těmi 110k v tónovém autě.. Pod tím si mám představit co?
No ten servis-s jakou částkou mám počítat? Asi záleží na stavu auta, že?
No jinak se v těch údajích moc nevyznám a občas něco nechápu, tak se o tom budu muset něco našprtat a získat si přehled, ikdyž se mi stránky o mx5 hledaj docela blbě, obzvlášť pak inzerce...
Hard Top.. tzn. žádná plachta, chápu to správně?
A to s těmi 110k v tónovém autě.. Pod tím si mám představit co?
Jarka: C2 VTS na tradici dobrých HH moc nenavazuje. P106/Saxo je super a kdybych se v tom nebál, tak jsem si to snad i koupil. C2VTS je průser. Je těžká, moc nejede, žere, tvrdá jako kráva, ale nic moc nesedí...
2.9T RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak zalezi od stavu...urcite ale brat auto v co najoriginalnejsom stave (tak ako pri akomkolvek)...no nechal by som si asi 20% bokom...
Nejake zakladne info by si mal najst tu: http://www.forum.mx-5.biz/
Hard-Top znamena ze ku klasickej plachte mas este pevnu strechu...takze ked je plachta dole, mozes namontovat tuto...o plachut ale neprichadzas
No tym som chcel povedat ze mas auto ktore ma 110 koni a hmotnost je 1000kg, to jest 110k/t co je dostatocny pomer vykonu na hmotnost, co je celkom dost Moje prve auto malo 70k/t
Nejake zakladne info by si mal najst tu: http://www.forum.mx-5.biz/
Hard-Top znamena ze ku klasickej plachte mas este pevnu strechu...takze ked je plachta dole, mozes namontovat tuto...o plachut ale neprichadzas
No tym som chcel povedat ze mas auto ktore ma 110 koni a hmotnost je 1000kg, to jest 110k/t co je dostatocny pomer vykonu na hmotnost, co je celkom dost Moje prve auto malo 70k/t
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...