Mam z podstaty meho kontaktu s auty teto tridy zkusenosti prevazne s novymi a zanovnimi auty, jak vypadaji po par stech tisicich km netusim. Take jiste hodne zalezi na tom, v jakem je to ktere auto stavu.HondaMan píše:PJ: Pokud je 100kw HDI tichý motor, tak bych se hrozně rád zeptal, co máme ve 407?
Nevím jakou verzí jste jezdil, ale ve 407 mi přijde až nedůstojně hlučný a třeba vůči 1.9TDI v Golfu IV mi přijde mnohem nepříjemnější...
1,6 a 2,0 HDI/TDCI 81 resp. 100 kW jsem zazil v rade aut od Fordu, Citroenu a Peugeotu, jemny byl vzdy. To same 2,7 V6 HDI, opet nadprumer mezi sestivalci. Jsem asi ten posledni, kdo by mel v krvi francouzska auta, takze to berte jako pouhe konstatovani me vlastni zkusenosti A vzhledem k tomu, ze at uz jsem delal testy s kymkoli (a ze to bylo za ta leta lidi), hovoril stejne bez ohledu na to, co mu jinak voni ci nevoni, to nutne musim povazovat za verohodny odraz skutecnosti. To samozrejme nepopira existenci vyjimek. Ostatne treba 2,2 HDI je dost hlucny a tvrdy...