Kdo mě zná ví, že mám více webového portfolia (elektronika, potápění, SEO, Proč studovat strojírenství či elektrotechniku, angličtinu, ... a možná by se ještě něco našlo).
Napadlo mě že bych udělal ještě web o autech. Jako strojaře a elektrotechnika mě auta také zajímají co je pod kapotou a na podvozku.
Samozřejmě bych čerpal z učebnic pro automechaniky, zejména od nakladatelství Inofrmatorium a plus nějaké novinky z internetu z webu o autech (vím, že nesmím doslovně přepisovat a používat cizí obrázky).
Jaké máte na to názor ? Jde mi o tu myšlenku webu o autech, ne na mojí osobnost, někteří mi fandí, někteří nenávidí, ale to prosím neřešme.
Mám udělat web o automobilech ?
- michal.kolesa
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Mám udělat web o automobilech ?
Michal Kolesa
(ze zdravotních důvodů nemohu mít řidičské oprávnění - řidičský průkaz )
29 let, Invalidní důchodce, Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Auta
Vysněné auto: Terénní Jeep 4x4 s výkonem nad 150 kW
(ze zdravotních důvodů nemohu mít řidičské oprávnění - řidičský průkaz )
29 let, Invalidní důchodce, Vyučen: elektrikářem - silnoproud, Maturita: Strojírenství, Zájmy: Auta
Vysněné auto: Terénní Jeep 4x4 s výkonem nad 150 kW
Re: Mám udělat web o automobilech ?
Určitě jdi do toho! Těchto webů je hrozně málo a s tvými vědomostmi by obsah mohl mít velmi vysokou úroveň.
Pokud chceš tip čemu se tam věnovat, tak určitě brodivosti automobilů. Nikdo ještě přesně nezměřil, jestli výrobcem udávaná brodivost odpovídá realitě, to by mohla být velmi zajímavá rubrika.
Pokud chceš tip čemu se tam věnovat, tak určitě brodivosti automobilů. Nikdo ještě přesně nezměřil, jestli výrobcem udávaná brodivost odpovídá realitě, to by mohla být velmi zajímavá rubrika.
Ain´t nobody got time for that
Pusť se do toho.
Uvítal bych i osobní zkušenosti. Třeba které auto je vhodné na výlety na koupaliště/bazén nebo které je dobré v neprostupném terénu (jako je např. v okolí Rakovníka (nebo Rakovníku? Sám nevím...)).
Uvítal bych i osobní zkušenosti. Třeba které auto je vhodné na výlety na koupaliště/bazén nebo které je dobré v neprostupném terénu (jako je např. v okolí Rakovníka (nebo Rakovníku? Sám nevím...)).
- Mattbaylesa
- Řidič začátečník
Ano. Vzhledem k velke konkurenci bych se zameril na supersporty a ultimativni stroje(kombajny, bagry, vznasedla, atd..). Osobni zkusenosti samozrejme nesmi chybet!
- GeneHawkins
- Letec
Být Kolesou do aut bych nefušoval a radši se držel plavajících žen
Já bych určitě doporučil držet se nápadu s brodivostí aut, hnedle bych se vrhl na recenzování Bondova speciálu Lotusu Esprit - k vodě asi tíhneš a mohl by jsi to zpestřit nějákou krásavicí v bikinách po boku tohoto auta