vidíš o co se okrádáš s ad blockem?Caddy píše:jaky banner?
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
to nemam Mne staci defaultni vybava v opere nebo esetu, nemusim si instalvoat dalsi bordel do compu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nejhorší na tom je, že tohle bude za chvíli bráno jako svědectví při přestupkovém řízeníhyza píše:moje auto tam neni, ale pobavili ma tie duvody - vacsina z nich je prekroceni max povolene rychlosti to je lol...to tam zachvili bude temer kompletna databaze automobilu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak samo od sebe ne, ac to jsou sofistikovane programy, jasnovidectvim zatim neoplyvajiaikoN píše: já mám to samé a reklamy mi to neblokuje
No, jestli k tomu fakt dojde, tak fakt no cement, každopádně, pak bych si vůči dotyčnému taky zasvědčilřidičBOB píše:Nejhorší na tom je, že tohle bude za chvíli bráno jako svědectví při přestupkovém řízeníhyza píše:moje auto tam neni, ale pobavili ma tie duvody - vacsina z nich je prekroceni max povolene rychlosti to je lol...to tam zachvili bude temer kompletna databaze automobilu
jo, tak já se v nastavení moc nehrabuCaddy píše:tak samo od sebe ne, ac to jsou sofistikovane programy, jasnovidectvim zatim neoplyvajiaikoN píše: já mám to samé a reklamy mi to neblokuje
Naposledy upravil(a) aikoN dne stř 16 úno 21:14, celkem upraveno 1 x.
Rychlost zabíjí!
to bude jak za komousu, udavani a udavani
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Esenbák, ehm pardon - expert se nezapřehyza píše:to bude jak za komousu, udavani a udavani
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time