IT poradna
-
- Pan Řidič
Re: IT poradna
půjdeme ještě dál?
Aby v tom nebyl ještě větší bordel, než teď?sváteční řidič píše:Proč se to označuje jako 16:10 a ne 8:5?
Jinak taky nemám rád nudle. 16:10 je ještě snesitelný formát (psáno se skřípěním zubů), ale čím širokoúhlejší to pak je, tím horší. Proč tahle blbost nemohla zůstat jen u televizí...
Excel 2000: kde (jde to vůbec) nastavím výchozí adresář pro vkládání obrázků?
Fčíl mi to po klepnutí na : Vložit, obrázek, ze souboru otevře knihovnu obrázků...., potřebuju aby mi to otevíralo definovanou skutečnou složku, ne nějakou připičatělou kni-hownu....
Fčíl mi to po klepnutí na : Vložit, obrázek, ze souboru otevře knihovnu obrázků...., potřebuju aby mi to otevíralo definovanou skutečnou složku, ne nějakou připičatělou kni-hownu....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Zkus (necetl jsem):
http://support.microsoft.com/kb/2582721
http://support.microsoft.com/kb/2582721
lama už zase počebuje poradit...
sem debil, sem debil, sem debil.... předefčírem pracuju jak mám ve zvyku na 5 věcech najednou, blikne mi nový emil, taxem bez rozmýšlení na něj kliknul...smaozřejmě to byl ten (dnes už profláklý) emil od t.mobilu a šup, už sem ho měl.... jednu sfiňu (trojana) chytil ESET, druhá sa usídlila přímo v operační paměti (tak trojan, nějaký Zbot čico) a na něj byl ESET krátký... protože ale mám ESETa legál, neváhal sem kontaktovat podporu a ti mi pomohli (kuju) - poslali mi odkaz na stažení čistícího prográmu (combofix), kterej tu sfiňu vypudil....
ale... od teho pročištění se výrazně, ale opravdu výrazně zpomalil IE8 (začne načítat stránku, pak se dlouho nic neděje - stahování dle monitoru probíhá po pár byjtech co pár sekund, přičemž ve stejný okamžik běží procesor na 100%, po pár sekundách a desítkách sekund si ten procesor dopočítá něcoa pak rázem stoupne rychlost stahování na normál a stránka se načte už rychle. dělá to jak na html, tak i php stránkách a např. www.skoda-auto.cz to nenačte vůbec...
ESET to není, IE8 se tak chová i při jeho úplném dočasném vypnutí.
Zkusí mi někdo poradit čo s tým? na co se podívat, co zkusit smazat/opravit...
W 7/32bit Profi, IE8
IE8 bych nerad odistalovával nebo nahrazoval něčím jiným kvůli čipové internetbance, kterou rozchodit byl neskutečný boj...
kuju
sem debil, sem debil, sem debil.... předefčírem pracuju jak mám ve zvyku na 5 věcech najednou, blikne mi nový emil, taxem bez rozmýšlení na něj kliknul...smaozřejmě to byl ten (dnes už profláklý) emil od t.mobilu a šup, už sem ho měl.... jednu sfiňu (trojana) chytil ESET, druhá sa usídlila přímo v operační paměti (tak trojan, nějaký Zbot čico) a na něj byl ESET krátký... protože ale mám ESETa legál, neváhal sem kontaktovat podporu a ti mi pomohli (kuju) - poslali mi odkaz na stažení čistícího prográmu (combofix), kterej tu sfiňu vypudil....
ale... od teho pročištění se výrazně, ale opravdu výrazně zpomalil IE8 (začne načítat stránku, pak se dlouho nic neděje - stahování dle monitoru probíhá po pár byjtech co pár sekund, přičemž ve stejný okamžik běží procesor na 100%, po pár sekundách a desítkách sekund si ten procesor dopočítá něcoa pak rázem stoupne rychlost stahování na normál a stránka se načte už rychle. dělá to jak na html, tak i php stránkách a např. www.skoda-auto.cz to nenačte vůbec...
W 7/32bit Profi, IE8
IE8 bych nerad odistalovával nebo nahrazoval něčím jiným kvůli čipové internetbance, kterou rozchodit byl neskutečný boj...
kuju
-
- Autoškolák
Tak zkus jenom přeinstalovat, osobní data by ti měly zůstat, nebo to aspoň u vetšiny programů bývá, popřípadě vytvořit nějakou zálohu. A počítač zkus projet CCleanerem kterej by mohl ten IE pročistit.pavproch píše:lama už zase počebuje poradit...
ale... od teho pročištění se výrazně, ale opravdu výrazně zpomalil IE8 (začne načítat stránku, pak se dlouho nic neděje - stahování dle monitoru probíhá po pár byjtech co pár sekund, přičemž ve stejný okamžik běží procesor na 100%, po pár sekundách a desítkách sekund si ten procesor dopočítá něcoa pak rázem stoupne rychlost stahování na normál a stránka se načte už rychle. dělá to jak na html, tak i php stránkách a např. http://www.skoda-auto.cz to nenačte vůbec...
W 7/32bit Profi, IE8
kuju
přeinstalace se bojím, protože ten problém s tou bankočipovkou nejsou osobní data (certifikáty) ale nastavení asi milionu parametrů v Javě a IE8... ale ten CCleaner zkusím, kuju.
kuju, zdá se že pomalý IE8 je vyřešen... po CCleaneru se zdá, že je po problému, i tu škoda-auto.cz to načetlo za pikosekundu....