Pivní koutek
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pivní koutek
goes: až na to, že já po Tobě nikdy žádný pičifuk a ani žádnou slevu nechtěl
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no jasne ze ne, priste si pro to posilej ty, kteri umi mlcetřidičBOB píše:goes: až na to, že já po Tobě nikdy žádný pičifuk a ani žádnou slevu nechtěl
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Oba víme, že nemluvíš pravdugoes píše: no jasne ze ne, priste si pro to posilej ty, kteri umi mlcet
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to tu hrajes ted proc? proste to nekomentuj, nechame to mezi nami a nebudeme to pitvat.řidičBOB píše:Oba víme, že nemluvíš pravdugoes píše: no jasne ze ne, priste si pro to posilej ty, kteri umi mlcet
O co goo? Je to jak u magorů Běžte na pivo
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já nic nehraju... Komentovat si budu, co uznám za vhodné. A mezi námi nic nenecháme, jelikož nechápu, proč se zde snažíš navodit pocit, že jsem někdy něco od Tebe nebo od firmy, ve které pracuješ, kdykoliv a cokoliv koupil nebo snad chtěl po Tobě nějakou slevu Moc si fandíš, drogistogoes píše:to tu hrajes ted proc? proste to nekomentuj, nechame to mezi nami a nebudeme to pitvat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ano, jako ty s mejliky. Nicmene ok, komentuj si to, mi je to putna. Uz se blizi tradicni terminřidičBOB píše:Já nic nehraju... Komentovat si budu, co uznám za vhodné. A mezi námi nic nenecháme, jelikož nechápu, proč se zde snažíš navodit pocit, že jsem někdy něco od Tebe nebo od firmy, ve které pracuješ, kdykoliv a cokoliv koupil nebo snad chtěl po Tobě nějakou slevu Moc si fandíš, drogistogoes píše:to tu hrajes ted proc? proste to nekomentuj, nechame to mezi nami a nebudeme to pitvat.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na pivo chdím s kamarádama a k tomu má Radek ještě hodně, ale hodně dalekoSmrťák píše: Běžte na pivo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mestruační cyklus Tvé ženy mne opravdu nezajímágoes píše: Uz se blizi tradicni termin
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time