Lyžárna
Re: Lyžárna
website asi nemá, to je fakt..
nafotím
nafotím
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mašinka patnáct set, pilník - profi racing world cup - čtyřistapade
dik. zajimave. libi se mi na tom ten pojezd z lozisek a fakt, ze to umi seriznout plast.
umi to brousit i od skluznice?
umi to brousit i od skluznice?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Začínám být rozhodnut si ty lusťovky koupit, ale ne RCT, ale RT SL 165cm 13m, ať je to oproti At GS D2 17m změna
pak dej vedet. pokud by to fungovalo, tak by to byla prima alternativa.
Autoforum.cz
Dnes jsem narazil na tohle
http://youtu.be/iTc9QclQ_l0
Jedno z nejhezčích carvových videí, co jsem viděl. A Lusti. Ty 140 s R8 mě začaly lákat. Dát na ně 25-30mm desku a bude to ultimátní nářadí.
http://youtu.be/iTc9QclQ_l0
Jedno z nejhezčích carvových videí, co jsem viděl. A Lusti. Ty 140 s R8 mě začaly lákat. Dát na ně 25-30mm desku a bude to ultimátní nářadí.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
tak pápá za týdenpavproch píše:Le2Alpes 2013
Deed is done.... smlouva podepsaná, záloha zaplacená (jako VIP klient Nev-dama/Fischer sem měl možnost objednávat 3 dny před zahájením veřejného prodeje pro "plebs"... )
Kdyby se někdo chtěl přidat, tak pavprochovic familie tam tuhle zimu bude 26.1. až 2.2.2013....
kura, jak já už sa těšim na tie oblúčiky....
možná sa ale ozvu tamocuto....
Zvazuji si koupit bezky, vc bot. Nyni nic nemam. Ucel ciste rekreacne. Pouziti jak ve stope, tak ve snehu. Mam brat NNN nebo SNS vazani? Boty od Salamonu s SNS mi sedi vyborne, ale zrazuje me, ze to vazani pouzivaji snad jen oni.
Průběžné zprávy z Francie: hned první den nonstop hardcore skijovačka od devíti do čtyřech a.... bolijou ňa nohy... jak jinak...
Sněhu hafo, dole cca metr nahoře milion.... akorát je to už týden, co naposled sněžilo, takže je hodně přetvořený a střídaný... ale i tak byl vícekráte Glacier le Mantel a jednou i Clot de Chalance (což je něco jak 5x nafouknutá meděná dolinka....)
A hlavně podle předpopiča by mělo neska celou noc kipat.... kéžby, snad jo, celý odpoledne sa zatahovalo a před čtvrtou byla nahoře ve 3.500mnm už pěkná čína....
Sněhu hafo, dole cca metr nahoře milion.... akorát je to už týden, co naposled sněžilo, takže je hodně přetvořený a střídaný... ale i tak byl vícekráte Glacier le Mantel a jednou i Clot de Chalance (což je něco jak 5x nafouknutá meděná dolinka....)
A hlavně podle předpopiča by mělo neska celou noc kipat.... kéžby, snad jo, celý odpoledne sa zatahovalo a před čtvrtou byla nahoře ve 3.500mnm už pěkná čína....
Oooooooaaaaachhhhh! Celodenní orgasmus, to bych nikdy neřek, že na starý kolena sem něčeho takovýho schopen... a vůbec mi nevadila omrzlá huba a nos (do bíla a trvda, bo bylo mínus 12, vichřica a zvířený sních); odepsaný kolena, stehna a záda; dvakrát utrhnutá deska, která zhrčela (naštestí beze mně) do doliny.... no prstě úúúúúžžžžassssnýýýý den na lyžích.... I farntíky, bo podporujou, nezakazujou lyžovačku ve volným, lavinovým terénu...
A ještě jedno pozitivum, ten pacholek můj je ještě víc urvanej než já, plazí sa tu po zemi jak lemra....
A ještě jedno pozitivum, ten pacholek můj je ještě víc urvanej než já, plazí sa tu po zemi jak lemra....