Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style
Re: Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style
nalevačku, sorry
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Taky nemůžu jedu na lyže
dobře, že sem nic neslíbil, kroměš běžných parcovních činností máme ještě i poruchu u zákazníka, takže na blbnutí na sněhu bych ale opravdu neměl ani čas anich chuť ani náladu.
jsem zvědav jak to tam bude vypadat.. tady dole cesty komplet roztály
Pravda vyděsí
taxem asi po měsíci zase byl připuščen... sme jeli na večerní lyžbu na rališce.... budu sa opakovať, je to fajne, tiché, pohodlé, fšecko de až moc lehce a hladce.... ale je to tak příšerně bezcharakterní a bez emocí.....
Naposledy upravil(a) pavproch dne pát 18 led 12:33, celkem upraveno 1 x.
ta poslední věta měla být velkým písmem, větším fontem a červeně.
btw: řekl bych, že zase napadl sníh a možná by se dala jít testnout cesta na pustevny, co hoši? mmira, pavproch ?
btw: řekl bych, že zase napadl sníh a možná by se dala jít testnout cesta na pustevny, co hoši? mmira, pavproch ?
Pravda vyděsí
tvá přání sou mi rozkazem...
ref pustevny... ledofka, ni sních.... navíc mám fčíl lufty, v pondělí nebo kdy sem s pindicí vysmaznul nechtěnou 540 s přistáním v závěji (naštěstí bez jakýchkoli následků), takže jezdím jak pipinka....
ref pustevny... ledofka, ni sních.... navíc mám fčíl lufty, v pondělí nebo kdy sem s pindicí vysmaznul nechtěnou 540 s přistáním v závěji (naštěstí bez jakýchkoli následků), takže jezdím jak pipinka....
ja nevim, ale tu zadny snih neni, co bylo nejdrive obmeklo, ted zmrzlo, takze led a ten neni zabavny
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Cesta na visalaje je krásně vysněžená, né moc hrbolatá. Sice je tam málo zatáček, ale oto víc si je člověk užije.
Akorát jsem skoro každý den narazil na někoho kdo považoval za odpovídající rychlost 30 (což až tak neva), ale hlavně jel uprosřed a odmítal se nechat předjet.
Akorát jsem skoro každý den narazil na někoho kdo považoval za odpovídající rychlost 30 (což až tak neva), ale hlavně jel uprosřed a odmítal se nechat předjet.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko