ultima ratio píše:Kdyby se neodvolávali, vztahovala by se na ně amnestie a byli by zase čistí jako lilie.
Měli blbé advookáty...určitě z DASky
Kdyby měli advokáty z DASky, tak jdou sedět "natvrdo".
Ale je fakt, že starostka jim mohla alespoň zaplatit nějakého kvalitnějšího advokáta se zaměřením na trestní právo. Třeba Sokola.
je velká škoda že ti dva blbci nejdou sedět....řehoř v teplákách by si to jistě užíval...
jsem zvědav jestli spáchá sebevraždu protože jeho život ztratil smysl bez taktické vesty, bez pistole, bez akčního lovu zločinců.....
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
jsem zvědavej, kdo tomu tam teď bude šéfovat, osobně tipuju staršího strážníka Jelínka, je tam úplně od začátku, a vzhledem k tomu, že se nikdy nestal pravou rukou odsouzeného Řehoře, ani nebejval přítomen akčním zásahům, tak to bude asi relativně normální městapák. Naopak Hámorská, to je přímo Řehořův odchov.......
Měli to dostat na tvrdo. I když se svou tupostí si třeba nakonec posedí...
Ale nejvíc mě na tom štve, že soud se táhne nějaký čas a po tu dobu není účinný způsob, jak podobné magory odstavit. (ta pakáž, co je jejich zřizovatelem to těžko udělá) Tady jsou příslušné zákony pěkně spackané. A parlament plný starostů, takže...
tak Jeníčková (starostka LB) ho mohla klidně dočasně suspendovat, nebo převést na jinou práci. To mohla, ale logicky by v tom případě přiznala chybu i ona, ona je vrchní velitel MPLB, ona souhlasí s jejich způsobem výkonu služby, ona je platí.....a jsem si úplně jistej, že Jeníčková Řehořovi nepochybně i najde šikovnou trafiku na MÚ než zas bude moci zpátky k MPLB