Politický koutek
Re: Politický koutek
to je sice fakt, ale tehdy měl Zeman poněkud jiný druh "moci" než by měl jako prezident, navíc i doba byla trošku jiná
Niko nadžanel ko kerdža
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
U mne kníže prohrává díky své proEU orientaci:
-18%
Zemák 18% - ale volit jeho se mi vcelku příčí.
-18%
Zemák 18% - ale volit jeho se mi vcelku příčí.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne úte 15 led 12:07, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Pan Řidič
Za 50 let bude v Evropě vládnou židovská banka. Nebo Taliban. Není nám pomoci
židovská banka už vládne a taliban klepe na dveře.........všechno díky EU, o důvod víc bejt ostražitej a bdělej
Niko nadžanel ko kerdža
než Bilderberga tak to hodím vožungrovi z Vysočiny docela se těším na ty nášupy, co zas z něho budou padat...
btw ještě před rokem bych řekl, že Zemana bych nevolil ani za starostu obce o 102 lidech... no nicméně doba je zlá, tak je potřeba dělat zlé kroky
btw ještě před rokem bych řekl, že Zemana bych nevolil ani za starostu obce o 102 lidech... no nicméně doba je zlá, tak je potřeba dělat zlé kroky
Slow and serious
Myslím, že pro ty budižkničemy z EU by mohl ten vožungr být docela tvrdým oříškem (už jen co toho vychlastá ).KoPP píše:než Bilderberga tak to hodím vožungrovi z Vysočiny docela se těším na ty nášupy, co zas z něho budou padat...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
právě jsem zaslechl, že kdyby jeden ze dvou stávajících kandidátů odstoupil, tak do druhýho kola automaticky postoupí žid.....tudíž teoretickou šanci stále má.....
Niko nadžanel ko kerdža
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, to je pravda...třeba mě by to v mnohém ulehčilo rozhodování.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
... a když odstoupěj oba, tak přibude Diensbier..........ještě furt bys měl ulehčený rozhodování?
Niko nadžanel ko kerdža
no, Sluzebni Pivo je to uplne nejhorsi, co by se tam mohlo dostat, jeste, ze tato uvaha je fakt jen teoreticka
ale Zeman se mu moc nevzdaluje, knize je furt o hodne prijemnejsi volba....nakonec pokud vyhraje Zeman, je to zlo jasne a okamzite....u Karla je jen teoreticke a zalezi na dalsim vyvoji ostatnich zalezitosti...
ale Zeman se mu moc nevzdaluje, knize je furt o hodne prijemnejsi volba....nakonec pokud vyhraje Zeman, je to zlo jasne a okamzite....u Karla je jen teoreticke a zalezi na dalsim vyvoji ostatnich zalezitosti...