Pivní koutek
Re: Pivní koutek
to jako jo
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nabídls mi seriozní testík, kde ve druhé větě říkáš, že mou případnou "výhrou" bude 85% sousedova baráku? To je testík jako Pokud jsi to nepochopil, tady vůbec nejde o testy - já nemám vůbec potřebu a ani chuť někomu jako Ty, cokoliv dokazovat. A Ty přece dobře víš, že s Tebou se já nikdy dobrovolně nesejdu. Ale psát mi maily přes Deliho můžeš dálgoes píše:ber si to jak chces, sam vis, ze je mi to naprosto putna. Ja ti nabidl testik, kde muzes ukazat, jaky ses borecek. Ja vim, ze to neudelas, protoze vis jak bys dopadl - poznal velke kulove. ale treba prekvapis a ukazes, jaky ses borec a ze na rozdil odemne nekecas. Ale na to mas srazene pulky strachem. Ty nas maly centrume.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, protože sklípky, víno a slivka jsou typické nápoje z BavorskaSlawall píše:goes, ani já nejsme z Moravy.
goes píše:proste jako kdyz vezmeme prazaky do sklipku, vylije se jim ten patok, co nikdo nechce a jak si lebedi, ze tak dobre vinecko uz roky nepili... to same slivka co jsem prodal jednomu prazakovi este v garazi. to nejhorsi z vypalu a jak mi psal o dalsi
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
U kocoura to umí taky dobře... BTW: Bohoušek od černého vola točí již pár let U Jelínků
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
chapu, stejne jako ty nakupovat levne picifuky v tom se uz nezmenis. Nicmene tu absurdni vyhru jsem napsla proto, ze jsem vedel, ze do toho nepujdes. Tady vubec nejde o tvou udajnou anonymni osobu, ktera je tak anonymni jako moje, ale o to, ze bys projel kalhoty, jako u minule sazky. No nic. Koho posles pro smradky pristeřidičBOB píše:Nabídls mi seriozní testík, kde ve druhé větě říkáš, že mou případnou "výhrou" bude 85% sousedova baráku? To je testík jako Pokud jsi to nepochopil, tady vůbec nejde o testy - já nemám vůbec potřebu a ani chuť někomu jako Ty, cokoliv dokazovat. A Ty přece dobře víš, že s Tebou se já nikdy dobrovolně nesejdu. Ale psát mi maily přes Deliho můžeš dálgoes píše:ber si to jak chces, sam vis, ze je mi to naprosto putna. Ja ti nabidl testik, kde muzes ukazat, jaky ses borecek. Ja vim, ze to neudelas, protoze vis jak bys dopadl - poznal velke kulove. ale treba prekvapis a ukazes, jaky ses borec a ze na rozdil odemne nekecas. Ale na to mas srazene pulky strachem. Ty nas maly centrume.
Já vás nechápu. To není žádná legrace,žádný OT, zábava. Vyserte se na to.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.