Nové auto pro obchodáka do 430 tis.

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
x2005
Letec

Re: Nové auto pro obchodáka do 430 tis.

Příspěvek od x2005 »

Ceed za půl mega snad nejde ani nakonfigurovat? To musíš zaškrtat celý ceník, vzít si automat premium paket a odmítnou slevu. ne? Jestli někdo nabízí Mondeo nebo Mazdu 6 za půl mega tak proč si brát Ceeda za stejný peníze?

Případně horký tip od pjandy:
pjanda píše:Řeknu slova, která v mých testech padá sotva párkrát do roka: toto auto bych si klidně koupil.Proč si nevzít za 509 900 Kč ve střední výbavě auto, které většina konkurence ani nenabízí, přitom svou hypertrofii nakonec nedává podstatně negativně znát na zjevu ani za jízdy?
http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... en-vzad/?5
Sice jsi škodovku vyloučil pro krádeže, ale bude to firemní a pojištěný. Tak co.
Kuura
Spolujezdec

Příspěvek od Kuura »

Mazda 6 je dobrej typ, zarazuji. Ja jsem na auta diletant, potrebuju z bodu A do bodu B a nechci cokoliv resit kolem. Taky tam potrebuju obcas nacpat kocarek a 2 deti. Takze prostě co nejvetsi a samozrejme ze bych bral nejlepsi pomer cena/vykon, k vuli tomu sem pisu. Jen jsem nenasel ten cenik pro Octavii III.
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

Pokud potřebuješ velkou přepravní kapacitu (kočárek + příslušenství pro dvě děti) tak Mondeo je nejlepší volba. I když ergonomie a použité materiály v Mondeu nejsou žádná extra výhra. Mazda 6 je hezký auto, ale uvnitř překvapivě malý. Nejlíp vezmi kočárek a zajeď si vyzkoušet vložit ho do vybraných aut do kufru. Mám osobní zkušenost, kdy se mi do předpředchozího auta do kufru vešel jenom kočárek a to navíc šel kufr sotva zavřít. Zjistil jsem to přesně po nákupu nového kočárku. Málem jsem puknul vzteky....
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Souhlas, určitě vyzkoušet Mondeo.

Všichni jmenovaní Korejci jsou o třídu níž a pokud jde o Mazdu 6, tak jsem si do ní včera sedl a byl jsem dost rozpačitý... Materiály pěkné, ale ergonomie nějaká divná (mám 193 cm), vzadu taky žádná slává (kombík co jsem zkoušel má kupodivu MENŠÍ rozvor než sedan a je to znát).
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Co všichni bláznite s Mondeem? :) Kolik ste s tim natočili? Já měl dvě, jedno tak 20tis km a druhé tak 5tis a nechtěl bych o ani zadarmo :) Obě mazut 103kw v manuálu a i na 205/55/16 je to tvrdé, hlučené to je (ok, Fokus je ještě větší šmejd, ale podle toho se to nedá brát :D ).

Já když bych byl nenáročnej, chtěl něco prostorného, co mi neukradnou, tak asi vezmu Alteu XL: http://cc.porscheinformatik.com/nwapp/n ... ?APP=&MGN= :)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III :)
Fordem tam, vlakem zpátky! ;;)
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Jo a novej Focus mi přijde hroznej, byl jsem v tom jen vezen, ale je to taková hrozná plastová příšera ve vnitř, že bych na to ani nemyslel :) Jinak korejci u mě cajk, ale já bych si vzal pětkové, ehm vlastně šestkového, Golfa v kombíku a hotovo: http://cc.porscheinformatik.com/nwapp/n ... tor;fb_AUV a ani bych neměl nějak strach, že mi to ukradnou :)
racer
Autoškolák

Příspěvek od racer »

Ještě možná bych navrhl něco takového, podle mě lepší než korea
http://www.tipcars.com/#peugeot-508/sw- ... 21958.html
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

tak tim bych si nebyl úplně tak jistej :D ale zajímavé auto to rozhodně je :)
racer
Autoškolák

Příspěvek od racer »

No než Cruze je to lepší určitě :D
Deli
Letec

Příspěvek od Deli »

Tak s tim souhlasim :D
Odpovědět