Auto do 200 tisíc korun
Re: Auto do 200 tisíc korun
Tak jsem se nejspis rozhodl pro Passata v plne vybave za 220 tisic, vahal jsem jeste jestli nejake BMW 320d ale to by bylo nejspis v hole vybave, tak myslim ze ten passat je lepsi volba. Taky si myslite?
no samozřejmě, speciálně, esli to je 2.0 TDI kolem roku 2007 (BKE), to je držák jaxfiňa....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
-
- Řidič začátečník
jen aby nedošlo k mýlce spyku, pavproch tro myslel ironicky
To mě taky došlo, ale tak co nadělám ..... jo a je nějaký rozdíl kvalitativně mezi 103kw a 125kw?
Kolega pavproch, kdyz uz nutne potrebuje byt ftipny i tady, by si aspon mohl udelat poradek v motorizacich
Jeho neznalost ovsem nic nemeni na tom, ze ma pravdu, a (P)PD dvoulitru v Passatu by se rozumny clovek mel vyhnout obrovskym obloukem
Jeho neznalost ovsem nic nemeni na tom, ze ma pravdu, a (P)PD dvoulitru v Passatu by se rozumny clovek mel vyhnout obrovskym obloukem
-
- Řidič začátečník
No rozdíl je možná tak ten, že jeden je horší, než druhý... tedy 125 kw verze je to pověstné hovno na šlehačce...
to se citis tak starej a usedlej, že chces passata? Volil bych Mondeo 2,0TDCi nebo 2,2TDCi . Rozhodne zajimavejší auto,spolehlivost stejná (spíš u mondea lepší co mam vlastní zkušenosti a zkušenosti znamých) a proste jízda s Mondeem je radost, uplně někde jinde než Passat.
halt názor znalce....
Mondeo samozřejmě není špatné, ale je to běžný průměr, rozhodně nic extra, jak to podáváš. Jel jsem cca 600km s modelem 2011 v naftě a nic extra zvláštního, jsem na něm nezaznamenal.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3