x2005 píše:Kdyby jste to tady nespamoval jako slaboduchej.......
To si mě asi s někým pletete. Stačí se podívat do obsahu, kdo tady spamuje v každém vlákně a přispívá všude nezávisle na to, jestli tomu rozumí nebo ne.
x2005 píše:Na překvapivý rozdíl v "prostupnosti" VF signálů jednotlivými materiály upozorňoval kdysi dávo Richard ještě na starém foru. A on čerpal z US fora, kde se to řešilo.
A já čerpám z vlastní zkušenosti a situace, kterou jsem viděl na vlastní oči a v přítomnosti svědků.
x2005 píše:Hesla "montáž ala šrouby a čumící dráty" plus "štvavá antikampaň versus oficiální video" jsou snad dostatečné známé.
Tu montáž, která navíc není finální, zákazníci oceňují jako šikovně udělanou a velice diskrétní. Já jsem naopak viděl několik montáží od firmy, která montuje pro konkurenčního prodejce a tam to zase bylo uděláno stylem zvenku huj, uvnitř fuj. Vytrhnout z kontextu část videa, kde má konkurenční detektor špatnou detekci a 34/4 videa, kde jsou detekce mnohem lepší ignorovat a na základě toho tvrdit, že je daný detektor špatný, se jináč než štvavou antikampaní nazvat nedá!
Mimochodem, není problém najít stejně špatné video i u Belscortů nebo Geneva. Když mi budu mít chvilku, tak udělám sestříh takových detekcí, umístím je na YT a ať se majitelé pokochají, co to mají za "šmejd" za 400 - 1500e.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz