Uff, je mi z teho těžko...Mám divný pocit z toho, že učitelé, kteří se k celé akci připojili, lidé budou možná učit moje děti. Připomíná mi to činnost těch angažovaných soudružek učitelek z dob mého mládí. Jen doba se změnila, tehdy do byl Svaz československo-sovětského přátelství a Lidové milice, dnes je to EU a fanclub policie
Politický koutek
Re: Politický koutek
nešní d-fens o Václavově amnestii:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ono se jim nic prokazovat nemusí, státní zástupce prokazuje jejich vinu pouze soudu a ne jim samým nebo snad ještě někomu dalšímu, pak už záleží jen na tom, jak se umí před soudem oni sami hájit nebo jak mají dobré advokáty.řidičBOB píše:ano, toto je správný postup...žádné petice a podobné sračky. Mají zákonodárnou pravomoc, tak ať jí využijí a protlačí - aby prezident nemohl udělovat amnestie tak nebo onak.
Nesouhlasím ale s tím, že tuneláři jsou tím největším problémem. Možná pro novináře, protože na to lůza slyší. Já totiž nechápu, co si kdo vezme po 10-15 letech na lidech jako jsou Rázlová nebo hoši H-systému - prachy mají už mají dávno ulité, pokud je skutečně ukradli a trest by už v těchto případech nebyla ani výchovný, ani okamžitý...a to se bavíme o tom, že by jim jejich obvinění někdo prokázal, což by asi nebylo jako mávnutí kouzelným proutkem - zázraky do 24h...když se to nepovedlo za několik let. Ono je těžké prokázat někomu hospodářku a špatný úmysl ze dne na den, natož po 15ti letech. Ale hezky se to poslouchá a je to pěkně populistické plácání sraček.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/domaci/289936-zak ... rgovi.htmlProtestu se dočkal Jan Fischer; pár mladých lidí skandovalo, že nechce „Želé na Hradě“.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak co, už ste byli zasunout lístek?
já jo a .... normálně sem si musel vystát frontu jak na banány za totáče...
-
- Pan Řidič
Kašpárky nevolím.
lidí dost, jsem na to zvědavýpavproch píše:tak co, už ste byli zasunout lístek?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
hrabě nebo becheroffka, to už je jedno, hlavně že to nebude dýnst ani žid
ufff, ešče, že sem si to napo slední chvíli rozmysle, a dal hlas aristokarcii, bo přemek je úplně v řiti, to by byl vyhoený hlas..
ufff, ešče, že sem si to napo slední chvíli rozmysle, a dal hlas aristokarcii, bo přemek je úplně v řiti, to by byl vyhoený hlas..
-
- Pan Řidič
JE LEPŠÍ ZASOUVAT NĚCO JINÉHO NEŽ VOLEBNÍ LÍSTEK U TÉTO TRAPNÉ VOLBY.
Taky jsem váhal mezi Karlem a Přemyslem....nakonec jsem natolik věřil , že Karel uspěje, že jsem si dovolil luxus hlasu Přemyslovi.
Hlavně, že neuspělo želé a Dinst. Přiznám, že mě překvapilo, kolik hlasů Dinst dostal.....
Na knížeti mě sere "nejlepší ministr financí" a jeho prounijnost...
Hlavně, že neuspělo želé a Dinst. Přiznám, že mě překvapilo, kolik hlasů Dinst dostal.....
Na knížeti mě sere "nejlepší ministr financí" a jeho prounijnost...
MG - radost až na kost.