Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od řidičBOB »

To myslíte vážně, že jedno pípnutí v paprsku je srovnatelné s detekcí?
Navíc, nejste to právě Vy, kdo tvrdí, že u V1 je jedno, zda je v té nebo oné poloze, protože narozdíl od nynějších Belscortů má jinak umístěnou přijímací anténu?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

Na YT je několik videí, kde RX65 nebo Qi45 ve vertikální poloze reagují až v paprsku, ale to se omlouvá svodidly nebo špatnou montáží. Ovšem u Valentine One je to náramný problém.

O V1 jsem nikdy netvrdil, že je jedno, jestli je vodorovně nebo svisle, ale že kvůli jiné a dokonalejší konstrukci antény to není až tak markantní rozdíl jak u Belscortu s osekanou anténou. Není ovšem problém používat V1 vertikálně, dokonce se na to dá velice jednoduše a elegantně použít vertikální držák od Belscortu.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ježyšmarjá, už zas.... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

pavproch píše:ježyšmarjá, už zas.... :D
Ani tu slinu mu nedam ... :D

Ale vážně, já opravdu nemám problém se žádnou značkou a třeba minulý týden jsem v jednom dni prodal V1, 975e, RX65i, další zase 9500ix a G1, ale vadí mi, když někdo porovnává hrušky a jabkama a vydává to za objektivní test.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

jako já myslel ježyšmarjá, už zas sou (ti dva) vepři.... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

pavproch píše:jako já myslel ježyšmarjá, už zas sou (ti dva) vepři.... :D
Ne, s vepři ve při nejsem. ;)

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše: O V1 jsem nikdy netvrdil, že je jedno, jestli je vodorovně nebo svisle, ale že kvůli jiné a dokonalejší konstrukci antény to není až tak markantní rozdíl jak u Belscortu s osekanou anténou. Není ovšem problém používat V1 vertikálně, dokonce se na to dá velice jednoduše a elegantně použít vertikální držák od Belscortu.
Tak jste si hodil 1/2 stránky OT...komentovat to ale nehodlám - akorát na mne pak neukazujte, že zde vytvářím flame apod. \m/
Takže Bel by měl v tomto místě v H poloze jakou detekci? Když u V1 to není markantní rozdíl a u Belscortů ano??
Na rozdíl od V1 Belscorty netrpěly nemocností - co SW, to nějaké překvápko. Prostě se hodí do V polohy a je vše vyřešeno. U V1 takový držák ani neexistuje a místo toho, aby si nadšení prodejci této značky nechali nějaký vyrobit, tak parazitují na držácích, které se vyrábí pro Belscorty.
Není pro mne novinkou, že jste mluvka a říkáte to, co se Vám hodí...ale pokud si vzpomínám, tak jednu z výhod, kterou u V1 operujete, je možnost použití V1 v H poloze, při zachování citlivosti na radary :ymdaydream:
Uvidíme, jak se V1 pochlapí dál...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše:Takže Bel by měl v tomto místě v H poloze jakou detekci? Když u V1 to není markantní rozdíl a u Belscortů ano??
Žádnou?
řidičBOB píše:Na rozdíl od V1 Belscorty netrpěly nemocností - co SW, to nějaké překvápko.
Kromě problému s teplotní nestabilitou u určité série z roku 2007 s FW 3.863 nevím o žádném překvápku. BELy také měly problém s rozlaďováním lokálních oscilátorů nebo u odpojováním antén u STi-R, ale to jsou všechno záležitosti staré 5 a více let.
řidičBOB píše:.. ale pokud si vzpomínám, tak jednu z výhod, kterou u V1 operujete, je možnost použití V1 v H poloze, při zachování citlivosti na radary
Ano, hodně zákazníku totiž preferuje horizontální polohu za každou cenu a raději oželí 20-30% citlivosti. V takovém případě raději doporučím V1, kde ztráta citlivosti není v porovnaní s Belscorty natolik markantní. Na rozdíl od některých jiných prodejců je prodej V1 pro mě stejně ziskový jako u Belscortů, takže mi je to jedno.

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Kromě problému s teplotní nestabilitou u určité série z roku 2007 s FW 3.863 nevím o žádném překvápku. BELy také měly problém s rozlaďováním lokálních oscilátorů nebo u odpojováním antén u STi-R, ale to jsou všechno záležitosti staré 5 a více let.
Tak to máte asi špatnou paměť...já si pamatuji verzi, která trpěla na FP, poté následovala jedna, kde FP zase nebyly, ale detekce byla nevalná a pak se teprve začlo dařit ;-)
AntiRadary.cz píše:Žádnou?
Pravdivou odpověď od Vás sice nečekám, ale stejně: kdy naposled jste měl v provozu detekci podobnou té na videu nebo vůbec žádnou s nějakým Belscortem??
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

řidičBOB píše:
AntiRadary.cz píše:Žádnou?
Pravdivou odpověď od Vás sice nečekám, ale stejně: kdy naposled jste měl v provozu detekci podobnou té na videu nebo vůbec žádnou s nějakým Belscortem??
já mám zrovna teď takovou detekci, občas i horší s STI-R Euro Plus :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Odpovědět